Legends of Runeterra artık telefonda da oynanabilir Legends of Runeterra mix

Legends of Runeterra artık telefonda da oynanabilir

Riot Games’in yeni çıkarmayı planladığı kart oyunu Legends of Runeterra, mobil cihazlarda da oynanabilir duruma geldi.

Riot Games, dijital kart oyunu Legends of Runeterra’nın resmi çıkış tarihini açıklamıştı. 30 Nisan’da Riot, oyunu Açık Beta aşamasını sona erdirecek ve resmi olarak olarak oynanabilir hale getirecekti. Oyun PC, Android ve iOS gibi cihazlardan aynı anda erişime açılacaktı. Ek olarak, Riot Games, Legend of Runeterra’ya yeni bir genişletme yapacağını ve oyuna yedinci bölgeyi getireceğini açıklamıştı.

Legends of Runeterra’nın açılışında, açık beta sırasında oynayan tüm oyuncular oyunda kazandıkları her şey aynı kaldı. (Kartlar, Özler, Kostümler…). Ancak Legends of Runeterra’nın dereceli sıralamaları sıfırlandı. Oyuncuların en son bulundukları liglere göre bir sıralanma gerçekleşti. Açık Beta’yı anmak için tüm katılımcılar, Açık Beta’nın en yüksek rütbesini ve bir Moonstruck Poro Guardian’ı temsil eden benzersiz bir oyuncu simgesine sahip oldular.

Dijital kart oyunu, PC veya Mac’te oyun içi satın alımlarda fazla vergi vergi koymayabilir ancak yine de mobil cihazlarınızın belirli gereksinimleri karşılaması gerekiyor. Hangi cihazlar LoR çalıştırıyor gelin birlikte bakalım. Eğer IOS kullanıyorsanız oyun, iPhone 5s, iPhone 6 ve iPad Air 1 gibi 1GB RAM cihazlarını önermiyor. Legends of Runeterra bu cihazlarda indirilebilir, ancak oynatırken düşük performans veya kesintiler yaşayabilirsiniz. Android kullanıyorsanız; OS 5.0, 2 GB RAM GPU Adreno 306 ve eşdeğeri telefonlar için daha iyi olacaktır. Riot hesabı olan oyuncular, PC ve mobil sürümler arasında sorunsuz bir şekilde geçiş yapabilir, ödül kazanabilir ve her ikisinde de alışveriş yapmaya devam edebilirler.

 

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir