League of Legends mix

LEC Bahar ve Yaz Mevsimi Finalleri nerede olacak?

League of Legends Eurpean Championship Bahar ve Yaz Mevsimi finallerinin nerede olacağını geçtiğimiz günlerde twitter üzerinden açıkladı.Yapılan duyuruya göre LEC 2020 Bahaer Mevsimi Finalleri Macaristan’ın Budapeşte kentine gerçekleşecek. Yaz Mevsimi Finalleri ise İsveç’in Malmö kentinde oynanacak. Dün başlayan Bahar Mevsimi’nin finalleri 25-26 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek. LEC (eski adıyla EU LCS) finalleri bu yıl ilk defa Maceristan’da oynanacak. Yaz Mevsimi Finalleri ise 29-30 Ocak tarihleri arasında gerçekleşecek. Finaller Malmö Arena’da oynanacak.

Duyuru sonrası internet sitesinde bir yazı paylaşan LEC Maceristan ile ilgili şunlardan bahsetti. “LEC’yi ilk defa Maceristan’a götürecek olduğumuz için çok heyecanlıyız. Sadece bölgedeki en güzel şehirlerden biri olduğu için değil, ayrıca Maceristan ve Doğu Avrupa için çok önemli bir espor şehri olduğundan dolayı. Bu gelişen piyasanın bir parçası olduğumuz için ve canlı League of Legends esporunu yeni bir ülkedeki taraftarlara ulaştıracağımız için çok gururluyuz.” açıklamalarında bulundu.

İsveç için de açıklamada bulunan LEC  internet sitesinde şunları yazdı. “Güçlü ve destek veren bir lokal topluluk ile beraber Malmö şehri eğitici girişimlerden yaratıcı alanlara kadar derin bir yatırım yaptı ve giderek oyun çevresini geliştirmek için odaklanmış durumdalar. Size ne hazırladığımızı göstermek için sabırsızlanıyoruz.” diyerek Malmö için heyecanlı bir açıklama yaptı.

Geçtiğimiz sene Bahar Mevsimi Rotterdam’da Yaz Mevsimi ise Athena’da gerçeklemişti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir