League of Legends League of Legends Haberleri mix

LEC 2020 Bahar Mevsimi’nin en iyi koçu belli oldu

LEC 2020 Bahar Mevsimi’nde en iyiler belli olmaya başladı. Mevsimin en iyi koçu MAD Lions’un koçu James “Mac” MacCormack oldu.

MAD Lions normal sezonu G2, Fnatic ve Origin’in arkasında 4. sırada tamamladı. Maçlarda yaptıkları seçim ve yasaklamalar ile fark yaratan ekip Avrupa’nın en başarılı takımları karşısında oldukça başarılı bir sezon geçirdi. Mac kariyerine Bulldog Esports’da başladı. Daha sonrasında kısa bir süre Origen’de görev alan koç daha sonrasında adını duyuracağı Millenium’a transfer oldu. Takımın Spylce bünyesine geçmesiyle birlikte ününü arttırdı. Challenge France 2017 Winter’ı kazanan ekip en büyük başarısını gösterdi. James “Mac” MacCormack geçtiğimiz 2 seneyi Splyce takımında geçirdi.

Bu sene Kasım 2019’da MAD Lions’a transfer olan koç, sezonu 11 galibiyet 7 mağlubiyet ile 4. sırada tamamladı. Playoff’ların ilk turunda G2 karşısında 5 maçın sonunda 3-2 galip gelen ekip bu akşam saatlerinde Fnatic’e 3-0 kaybetti. Bu sonuçların ardından MAD Lions G2 – Origen karşılaşmasının galibi ile eşleşecek.

Sezon boyunca önemli galibiyetlere imza atan ekip 4. hafta 2. günde Fnatic’i yenip durumunu 5 galibiyet 3 mağlubiyete getirmişti. Son hafta aldıkları Origen galibiyetiyle 11 galibiyete ulaşan ekip Misfits’in önünde playoff potasında kaldı. Takımda Avrupalı oyuncuları bulunduran ekip

James “Mac” MacCormack (Koç, İngiltere)

Andrei “Orome” Popa (Üst Koridor – Romanya)

Zhiqiang “Shad0w” Zhao (Orman – İtalya)

Marek “Humanoid” Brazda (Orta Koridor – Çekya)

Matyas “Carzzy” Orsag ( Nişancı – Çekya)

Norman “Kaiser” Kaiser (Destek – Almanya)

 

 

administrator
çok oynar bazen yazar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir