LCK 2020 Yaz Mevsimi'nde 1. hafta 2. gün maçları tamamlandı mix

LCK 2020 Yaz Mevsimi’nde 1. hafta 2. gün maçları tamamlandı

Dünya’nın en büyük League of Legends liglerinden birisine sahip olan Kore’de 2020 LCK 1. hafta 2. gün karşılaşmaları tamamlandı.

2020 LCK Yaz Mevsimi’nin 1. hafta 2. gününü geride bıraktık. Günün ilk karşılaşması KT Roslter ile Team Dynamics arasında oynandı. Ligin en yeni üyesi olan Team Dynamics, seriyi üçüncü maça uzatmadan kazanmayı başardı. Günün ikinci karşılaşması ise SeolHaeOne Prince ve Hanwha Life Gaming arasında oynandı. 3. maça uzayan serinin sonunda galibiyet SeolHaeOne Prince’in oldu.

LCK 2020 Yaz Mevsimi 1. Hafta 2. Gün Sonuçları

  • KT Rolster| 0 – 2 | Team Dynamics
  • SeolHaeOneGaming| 2 – 1 | Hanwha Life Gaming

 

KT Rolster – Team Dynamics 1. Maç

Günün ilk karşılaşmasında KT Roslter, vadiye SoHwan, BonO, Ucal, Aiming ve TusiN ile çıktı. Şampiyon seçimleri ise Sett, Jarvan V4, Azir, Ashe ve Karma’dan yana oldu.

LCK’in en yeni takımı Team Dynamics’in kadrosu ise Rich, Beyond, Kuzan, deokdam ve GuGer beşlisinden oluşuyordu. Onların vadiye çıktığı şampiyonlar ise Jayce, Trundle, Corki, Yasou ve Senna’ydı.

Tam 41 dakika süren oyun aslında KT Rolster’ın lehine ilerleyecek gibi başlamıştı. İlk iki ejder dahil olmak üzere haritadaki birçok objektifi onlar alıyordu fakat oyun ilerledikçe ibre diğer yöne doğru kaydı. Başarılı takım savaşları ve art arda aldığı 4 Okyanus Ejderi ile birlikte üstlünlüğü kazanan Team Dynamics, galibiyeti elde eden oldu. Maçın adamı ise 9/2/12’lik Corki performansı ile Kuzan’dı.

KT Rolster – Team Dynamics 2. Maç

Serinin ikinci karşılaşmasında herhangi bir oyuncu değişikliği yaşanmadı. Önceki oyunu kaybeden KT Rolster, ikinci maça Jayce, Rek’Sai, Corki, Ezreal ve Bard seçimleri ile çıktı.

İlk maçın galibi olan Team Dynamics ise şampiyon seçimlerini Aatrox, Olaf, Karma, Aphelios ve Nautilus’dan yana kullandı.

Serinin ikinci maçı, 23 dakika gibi oldukça kısa bir sürede bitti. Oyunun başından sonuna kadar üstünlüğü elden bırakmayan Team Dynamics, bu karşılaşmanın sonucunda ilk LCK galibiyetini kazandı. Maçın adamı ise KT Rolster’dan çaldığı Alev Ejderi ile takımına Ejder Güçlendirmesi’ni kazandıran Rich oldu.

SeolHaeOne Prince – Hanwha Life Gaming 1. Maç

Günün ikinci maçında sahaya çıkan ekiplerden birisi olan SeolHaeOne Prince’in kadrosu ikssu, Flawless, Mickey, HyBriD ve Secret’ten oluşuyordu. Takımın ilk maçtaki şampiyon seçimleri ise Gragas, Trundle, Zoe, Aphelios ve Lulu’dan oluştu.

Sahadaki diğer ekip olan Hanwha Life Gaming’in kadrosu ise Cuvee, Haru, Lava, Viper ve Lehends’den oluşuyordu. Karşılaşmada seçimlerini Wukong, Lee Sin, Galio, Ezreal ve Yuumi’den yana kullandılar.

36 dakika süren karşılaşma eski adı APK Prince olan SeolHaeOne Prince’in üstlünüğü ile geçti. Rakibine hiçbir orman objektifi bırakmayan takım, serideki ilk maçın galibi olmayı başardı. Maçın adamı ise 6/1/7’lik Zoe performansı ile Mickey oldu.

SeolHaeOne Prince – Hanwha Life Gaming 2. Maç

İlk maçın galibi olan SeolHaeOne Prince, ikinci maça da aynı kadro ile çıktı. Takımın, şampiyon tercihlerini Aatrox, Elise, Qiyana, Aphelios ve Lulu’dan yana kullandı.

Önceki maçta mağlup olan Hanwha Life Gaming ise beşlisinde iki değişiklik yaptı. Üst koridorda Cuvee yerine DuDu, ormanda ise Haru yerine CAD oynadı. İkinci maçta kurdukları takım kompozisyonu Wukong, Trundle, Zoe, Twitch ve Yuumi’den oluştu.

Serinin ikinci maçı 42 dakikalık oldukça uzun bir karşılaşma oldu. Rakibin Nexus’u hariç tüm yapılarını düşürmeyi başaran SeolHaeOne Prince, zafere çok yaklaşsa da gereksiz zorlamaları sonucu ipleri rakiplerine verdiler. Bulut Ruhu’nu ve Baron güçlendirmesini elde eden Hanwha Life Gaming, durumu 1-1’e getirmeyi başardı. Maçın adamı 10/1

SeolHaePrince – Hanwha Life Gaming 3. Maç

Günün son karşılaşmasında SeolHaeOne Prince bir kez daha aynı kadro ile vadiye indi. Takımın kompozisyonu Ornn, Rek’Sai, Azir, Aphelios ve Lulu’dan oluştu.

Diğer yandan Hanwha Life Gaming ise ilk maçta oynattıkları ormancıları olan Haru’yu yeniden vadiye indirdi. Beşli, şampiyon tercihlerini Aatrox, Jarvan V4, Rumble, Ezreal ve Yuumi’den yana kullandı.

Seriyi bitiren karşılaşma tam 33 dakika sürdü. Baştan sona SeolHaeOne Prince üstünlüğü ile süren maç, şaşırtıcı olmayan bir sonuç ile yine onların galibiyeti ile sonuçlandı. Maçın adamı 7/1/8’lik Azir performansı ile Mickey oldu.

Böylece 2020 LCK Yaz Mevsimi 1. hafta 2. gün karşılaşmaları tamamlandı. Hafta, yarın gerçekleşecek SANDBOX Gaming – DAMWON Gaming ve DragonX – Gen.G karşılaşmaları ile devam edecek.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir