League of Legends League of Legends Haberleri mix

LCK 2020 Bahar Mevsimi 2. hafta 3. gün maçları tamamlandı

LCK Bahar Mevsimi 2. hafta 3. gün maçlarıyla devam etti.

Üçüncü günün ilk maçında DAMWON Gaming ve henüz kaybetmeyen GenG karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında zorlanmayan Gen.G yoluna kayıpsız devam etti. Günün ikinci maçında lige istediği gibi başlayamayan 2 takım karşı karşıya geldi. Griffin ve APK Prince mücadelesinin galibi 2-1’lik skor ile Griffin oldu.

LCK Bahar Mevsimi 2. Hafta 3. Gün Sonuçları

  • DAMWON Gaming  | 0 – 2 | Gen.G
  • Griffin | 2 – 1 | APK Prince

DAMWON Gaming – Gen.G

1. Maç – İlk ejder 10. dakikada, rakibin görüş eksikliğini iyi değerlendiren DAMWON Gaming tarafından alındı. İlk kan ise 14. dakikada başarılı bir üst koridor baskınıyla Gen.G’ye gitti. 20. dakikada 3. ejder güçlendirmesini alan DWG büyük bir avantaj elde etti. 25. dakikada çıkan ejder savaşında ejderi rakip nişancıya kaptıran ekip avantajını kaybetti. 31. dakikada çıkan takım savaşında katliam yapan taraf Gen.G oldu. Katliamdan sonra hız kesmeyen ekip maçı kazanmasını bildi.
2. Maç – İlk kan henüz 2. dakikada Gen.G’ye gitti. 4. dakikada, orta koridordaki takım savaşından avantajlı çıkan taraf DWG oldu. Vadinin alametinin önünde 12. dakikada çıkan takım savaşın katliam yapan Gen.G bu oyunda da rüzgarı arkasına aldı. Oyunun orta safhası karşılıklı skor ve ejderlerle geçildi. 22. dakikada rakibin görüş eksikliğinden yararlanan Gen.G Baron’u aldı ve orta koridor inhibitörünü açmayı başardı. Ekip 28. dakikada yaptığı başarılı takım savaşıyla oyunu ve seriyi kazanmasını bildi. Gen.G böylelikle yoluna kayıpsız devam etti.

Griffin – APK Prince

1. Maç – İlk kan 7. dakikada Griffin orta koridoru Ucal’a gitti. Oyunun orta safhası karşılıklı skor ve ejderle geçildi. 37. dakikada altın farkı yalnızca 2000 Griffin lehineydi. 38. dakikada çıkan takım savaşında, karşı takımın desteğini öldürmeyi başaram Griffin, orta koridor inhibitörünü açtı. Bu avantajı 4. ejder güçlendirmesini alarak değerlendiren takım, Baron savaşında 4 skor alarak serinin ilk maçını kazanmış oldu.

2. Maç – Henüz 3. dakikada alt koridordan 3 skor çıkarmayı başaran APK maça hızlı başladı. Griffin, 10. dakikada üst koridordan aldığı 2 skorlar duruma eşitlik getirdi. 20. dakikada Baron çevresinde çıkan takım savaşını iyi oynayan taraf Griffin oldu. Takım 3 skorun ardından Baron’u da katletti. Oyunun orta safhası karşılıklı skorlarla geçildi. APK 29. dakikada 4. Ejder güçlendirmesini aldı ve rakibin orta koridor inhibitörünü açtı. Griffin 35. dakikada Kadim Ejdarha güçlendirmesine sahip olsa da oyuna tutunamadı. APK seride durumu 1-1’e getirdi.
3. Maç –  LCK’de günün son maçında ilk kan Griffin üst koridoru Sword’a gitti. 2 takımda uzun süre boyunca çok kontrollü bir oyun sergiledi ve karşılıklı ejderler alındı. 38. dakikada 2 takım da 4. ejderha güçlendirmesi için savaştı. Griffin takım savaşını daha iyi oynayan taraf oldu ve güçlendirmeyi alarak büyük bir avantaj elde etti. Kalan 3 üyesiyle kuşatma yapmak isteyen Griffin kötü pozisyonda kaldı ve avantajını kaybetti. Hemen sonrasında Baron’u alan APK kuşatma denedi fakat onlar da başarız oldu. 45. dakikada çıkan takım savaşını iyi oynayan taraf Griffin oldu ve ekip LCK Bahar Mevsimi’nde bu haftayı 2 galibiyetle kapadı.

administrator
çok oynar bazen yazar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir