mix

Kuzey Amerikalı espor devi Cloud9, Microsoft ile ortaklık sağladı

Kuzey Amerikalı espor devi Cloud9, Microsoft‘u resmi teknoloji ve performans analizi ortağı olarak atadı.

Bilişim ve teknoloji devi Microsoft, esporun devi Cloud9 ile bir araya geldi

Esports Insider‘ın yaptığı habere göre, Kuzey Amerikalı espor organizasyonu Cloud9, Microsoft ile ortaklık sağladığını duyurdu. Bu ortaklığa göre Microsoft, ünlü organizasyonun teknoloji ve performans analizinden sorumlu olacak. Ünlü organizasyonun sahibi ve CEO’su Jack Etienne, ortaklık ile ilgili şu açıklamayı yaptı. “Organizasyonumuz bu yıl ve önümüzdeki yıllarda zirveye ulaşmak istiyor ve bizi oraya götürecek Microsoft teknolojisinin gücünü kullanmaktan heyecan duyuyoruz. Cloud9’da, oyunculara başarılı olmak için ihtiyaç duydukları tüm araçları vermek üzereyiz ve Microsoft bu konuda bize kılavuz olursa, rekabet gücüne sahip olacağız.”

Microsoft, bu ortaklığıyla birlikte LCS’teki League of Legends takımıyla birlikte, organizasyonun Apex Legends, Counter-Strike: Global Offensive, Fortnite, Hearthstone, PUBG, Rainbow 6 Siege, Rocket League, ve World of Warcraft takımlarına destek sağlayacak.

Kuzey Amerikalı ünlü organizasyon ayrıca, 30 Mayıs itibarıyla yeni sponsoru PUMA‘yı duyurmuştu. Espor organizasyonunun ayrıca, Red BullOMEN by HPU.S. Air ForceSecretlabTwitchBMWAT&T, ve HyperX ile sponsorluk anlaşması bulunuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir