Dota 2 mix

Kötü sonuçlar alan Winstrike Team, Dota 2 kadrosunu dağıttı

CIS bölgesinde birçok takım yedek oyuncularla kadrosunu genişletirken kötü sonuçlar sonucu Winstrike Team kadrosunu dağıttı.

Winstrike en üst sıralara oynayan bir takım değil. Yani kadronun kötü sonuçlar sonucu değişecek olması pek de sürpriz sayılmaz. Fakat bir takımın sezonun ortasındayken menajer ve koç dahil tüm takımı yollaması çok da sık rastlanan bir durum sayılmaz.

Takım sezon başında eski Virtus.pro desteği Vladimir “RodjER” Nikogosyan ve Ilya “ALOHADANCE” Korobki gibi tecrübeli isimlerle anlaşmıştı. Ancak organizasyon herhangi bir Dota Pro Circuit etkinliğine katılma başarası gösteremedi. Bununla beraber diğer Dota 2 etkinliklerinde de Winstrike oldukça kötü yerlerdeydi.

Kadro dağıldıktan sonra spor direktörü Andrej Kvasnevskij açıklamalarda bulundu. “İlk olarak Dota 2 ekibimizi destekleyen tüm insanlardan özür dilemek istiyorum. Son zamanlardaki performansımızı anlatmak için sadece bir kelime var; berbat. Kasım ayında izlediğimiz yol bize iyi sonuçlar getirmedi. Sonuç olarak tüm takımı dağıtma kararı verdik. Şu andan itibaren tüm oyuncularımız serbest oyuncu konumunda.

Tüm takımın koç ve menajerle beraber dağıtılması nadir de olsa Winstrike bunu yaparken nedenleri vardı. Koç Arsenij “ArsZeeqq” Usov, dağıtılan kadroyu kurarken yardımcı olmuştu. Yani koçla da yollar ayrılarak organizasyon tamamen yeni ve temiz bir sayfa açmak istedi.

Kvansnevskij Dota 2 sahnesinden çekilmeyi planlamadıklarını da belirtti. Yeni bir kadro kurmak için girişimlerde bulunacaklarını söyledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir