Apex Legends Fortnite mix

Kore organizasyonu T1, 6 yeni Fortnite ve 3 yeni Apex oyuncusu ile anlaştı

Özellikle League of Legends sahnesinde adını çokça duyduğumuz T1 (Eski adıyla SKT T1), 3’er kişilik toplam 2 Fortnite takımı ile 3 Apex oyuncusunu bünyesine kattı.

T1’ın yaptığı açıklamaya göre anlaştıkları ilk takım “Spidermon”, “Peterpan” ve “Hood.J”. İkinci takım ise “KoiGod”, “SinOoh” ve “Envy” oyuncularından oluşuyor. Bu 6 oyuncu Asya’da düzenlenecek Fortnite turnuvalarında mücadele edecekler ve bir sonraki World Cup’a katılmaya çalışacaklar.

Takımdaki en dikkat çeken oyuncu Peterpan. Temmuz 2019’da düzenlenen Fortnite World Cup Solo Competition’ı 19. sırada tamamlayarak 112.500 dolar ödül kazanmıştı. Peterpan, yarışmayı dördüncü bitiren Hong Kong’lu Kreo’dan sonra en başarılı Asyalı olmuştu. Ayrıca takımdaki bir diğer isim Hood.J, aynı turnuvayı 55. sırada bitirmişti. Koreli oyuncu henüz sadece 14 yaşında.

Asya, diğer bir çok oyunun aksine Fortnite konusunda zayıf bir bölge olarak görülüyor. Avrupa ve Kuzey Amerika’nın genelde gerisinde kalıyorlar. Fakat T1’ın yeni oluşturduğu kadro uluslararası turnuvalarda iyi başarılar elde edebilecek potansiyele sahip bir kadro.

T1, Apex Legends profesyonel arenasına geçtiğimiz Mart ayında “Kurt”, “BcJ” ve “ZerG” isimleriyle giriş yapmıştı. Dün atılan tweet ile kadrosunu genişleten organizasyon “Selly”, “KaronPe” ve “Parkha” isimleriyle anlaştı.
Organizasyon, Mart ayından beri katıldığı on Apex Legends turnuvasında iki birincilik, bir ikincilik ve üçüncülük, üç de dördüncülük elde etmişti.

Özellikle MOBA sahnesinde ismini çok duyduğumuz T1, Battle Royale sahnesinde de kadrolarını genişletiyor ve güçlendiriyor. Organizasyonun yeni ekiplerinin ne kadar başarılı olacaklarını gelecek turnuvalarda göreceğiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir