League of Legends League of Legends Haberleri

Kaori, Bahçeşehir SuperMassive’den ayrıldı

Bahçeşehir SuperMassive Akademi forması giyen nişancı Kaori, gelecek sezon için tekliflere açık olduğunu duyurdu.

Dark Passage formasıyla sergilediği performansın ardından taraftarın gözüne girmeyi başaran Kaori takımla VFŞL’de de mücadele etti. Geçtiğimiz mevsimin başında Bahçeşehir SuperMassive ile anlaşan nişancı akademi kadrosunda yer aldı ancak bir kez VFŞL’de mücadele etti ve Wolf ile beraber oynadı. Sezonun sona ermesiyle takımdan ayrılan nişancı, Twitter üstünden yaptığı açıklamada tekliflere açık olduğunu duyurdu.

Kariyerinde ilk olarak Aftershock Esports forması giyen oyuncu Yükselme Ligi’nde mücadele etti. Beş genç oyuncudan oluşan Aftershock Esports kadrosu lig boyunca galibiyet alamadı ancak takımın bu stratejisi genç oyuncular için önemli bir tecrübe oldu. Takım kadrosu Madly, Goliath, Duernte, Kaori ve Algos’tan oluşuyordu. Bu oyuncuların tamamı bir sonraki mevsimde Akademi Ligi veya VFŞL’de kendilerine takım buldu.

Akademi Ligi’nin duyurulmasının ardından Royal Youth Akademi’ye transfer olan nişancı burada hiç forma giymeden takımdan ayrıldı. Dark Passage’ın ilgisini çeken Kaori ilk mevsiminde DP forması giydi. Akademi Ligi’nde iyi bir performans sergileyen isim VFŞL’de de forma giydi. Mevsimin sona ermesiyle bonservis bedeli karşılığında Bakçeşehir SuperMassive’e transfer olan nişancı son mevsiminde Akademi Ligi’nde yarı final gördü. Kaori, ligimizin en çok gelecek vadeden nişancıları arasında gösteriliyor.

Genç oyuncunun önünde uzun bir yol var. Bakalım Kaori’nin sıradaki durağı neresi olacak?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir