mix Overwatch

İşte Overwatch Lunar New Year festivalinde yapabilecekleriniz

Overwatch Lunar New Year festivali 16 Ocak 2020’de başladı ve 5 Şubat’a kadar devam edecek.

Üç hafta sürecek etkinlik daha önceki bir çok etkinlikte olduğu gibi her hafta bir icon, bir sprey ve bir kostüm dağıtıyor. İlk hafta ilk üç galibiyette kazanacağınız icon Jingang Player Icon. Sonrasında kazanacağınız sprey ise Doomfist’in bir spreyi. Bu haftaki dokuzuncu galibiyetinizden sonra Epic kostüm Monk Doomfist’i elde edeceksiniz. Monk Doomfist’i kazanmak için 23 Ocak’a kadar vaktiniz var.

23 Ocak’tan 30 Ocak’a kadar sürecek haftada ilk üç galibiyet sonrasında Ancient Bronze Player Icon’u kazancaksınız. Winston spreyinizi altıncı galibiyetten sonra kazanacaksınız. Son olarak yine Epic kategorisinde bir kostüm olan Ancient Bronze Winston kostümünü de dokuzuncu galibiyet sonrasında galerinize ekleyebilirsiniz.

Son “Weekly Challange” 31 Ocak ile 5 Şubat arasında olacak. Üç galibiyet sonrasında Rat Wrecking Ball Player Icon kazanacaksınız. Altıncı galibiyet sonrasında Wrecking Ball’un sevimli bir spreyini kazanacaksınız ve yine dokuzuncu galibiyet sonrasında Epic kategorisinde bir kostüm olan Paper Cutting Wrecking Ball’u galerinize eklemiş olacaksınız. Bu üç kostümde etkinlik sonrasında elde edilebilir olmayacak. Bu kostümleri elde etmek için Quick Play, Arcade ve Competitive Play’de alacağınız galibiyetler sayılacak. Özel oyunlarda alacağınız galibiyetler ile maalesef ödül kazanamayacaksınız. Bununla beraber diğer 4 Efsanevi kostüm de festival boyunca Loot Box’lardan çıkacak.

Lunar New Year ile beraber bir de yeni oyun modu geldi. Arcade bir oyun olarak gelen modun ismi Capture The Flag Blitz. Bu oyun modunun diğer bayrak kapmadan farkı ise bayraklar daha yakın ve zafer elde etmek için altı tur kazanmanız gerekiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir