mix

Invictus Gaming’in yeni sponsoru: Shanghai Pudong Bank

Çin’in en büyük espor organizasyonlarından Invictus Gaming, sponsorları arasına bir yenisini daha ekledi: Shanghai Pudong Development Bank.

The International 2012’nin ve League of Legends World Championship 2018’in şampiyonu Invictus Gaming, sponsorluk ağını büyütmeye devam ediyor. Popülaritesi gittikçe artmaya devam eden organizasyonun etki alanı da büyümeye devam ediyor. Haliyle, organizasyona sponsor olmak için markalar sıraya giriyor.

Invictus Gaming son sponsorluk anlaşmasını Shanghai Pudong Development Bank ile yaptı. Çin’in en büyük bankalarından biri olan kurum, organizasyon ile sponsorlukları kapsamında şunları sağlayacak:

  • Invictus Gaming’in sembolü ve renklerinin yer aldığı organizasyona özgü bir banka kartı çıkartılacak.
  • Kartı alan insanlara, ayrıca, Invictus Gaming’in “League of Legends World Championship 2018” şampiyonluğunun şerefine şampiyonluğu ifade eden bir bakır para verilecek.

Ayrıca bu sponsorluk Çinli bankanın espora yönelik ilk adımı değil. Banka daha önce Çin’de çoklu turnuvalar organize eden National Electronic Sports Tournament (NEST) ile Tencent’in bir süre sponsor olduğu King Pro League (KPL) için sponsor olmuştu.

Espora yönelik sponsorluk anlaşmalarını güncel bir şekilde takip edebilmek için 5Mid ile kalın!

İlginizi çekebilecek diğer sponsorluk haberleri:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir