mix

INTZ eSports, Monster ile sponsorluk anlaşması imzaladı

Brezilya’nın en büyük espor organizasyonlarından biri olan INTZ eSports, enerji içeceği markası Monster Energy ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

Logoyu Gururla Sergileyeceğiz

Espor habitanın oldukça geniş kitlelere ulaştığı Brezilya’da büyük sponsorluk anlaşmaları devam ediyor. INTZ eSports CEO’su Lucas Almeida sponsorlukla ilgili yaptığı açıklamada: INTZ’in Lol ve CS GO takımları dahil olmak üzere toplam 14 takım, 60’tan fazla sporcunun Monster Energy armasını formalarında gururla taşıyacağını söyledi. Monster’a, INTZ eSports’a duydukları güvenden dolayı gurur duyduklarını ve beraber büyümeyi dört gözle beklediklerini ekledi.

INTZ eSports Yöneticisi Chico Tattini ise geçen yıl tüm takımların çok çalışıp başarılı sonuçlar elde ettiğini, 5 yıl önce başlayan bu maceraya Monster Energy’i davet etmekten mutluluk duyuyoruz dedi. INTZ’in güncel sponsorları arasında Logitech, Lupo, Intelbras, DxRacer gibi firmalar bulunuyor.

INTZ Markası

Monster Energy Pazarlama ve Ticaret Leonardo Gayer sponsorluk hakkında; INTZ’in Latin Amerika’nın en önde gelen espor kulüplerinden biri olduğunu ve sadece kıtada değil Dünya çapında tanındığını söyledi. INTZ’in sadece başarılı bir takım olmadığı, büyük bir marka olduğuna da dikkat çeken Gaver, Monster Energy’nin küresel olarak eSpor sahnesinde sponsorluk ve tanıtım konusunda uzun bir deneyime sahip, spor sahnesinde fark yaratan markalarla işbirliği yapmayı seviyoruz şeklinde konuştu. Anlaşmanın finansal kısımları henüz belli olmasa da INTZ organizasyonunda bulunan 14 takım ve 70 sporcunun formalarının tamamında Monster markasını göreceğiz.

Monster Energy Direktörü Cristian Nillesen; “Takımın ve markanın sürekli kazanma ve yükselme arzusu olduğunu bu yüzden bu iş birliğinin dünya çapında ses getireceğini belirtti.”

administrator
çok oynar bazen yazar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir