mix

Immortals, OpTic Gaming’in sahibi Infinite Esports’u satın alabilir

Immortals Gaming Club -Immortals, MIBR, Los Angeles Vailant, ve Gamers Club’ın sahibi-, OpTic Gaming ve Houston Outlaws’ı çatısı altında bulunduran Infinite Esports & Entertainment’ı satın alabilir.

Immortals Gaming Club, şüphesiz espor endüstrisinin en başarılı organizasyonlarından birisi. Her ne kadar finansal değeri açısından ilk beşe giremese de, son iki senedir, iyi bir pazar stratejisi izliyorlar.

İlk olarak, en büyük başarıları, isim anlamında tekelleşmeye gitmeden, tüm espor branşlarında olabildiğince farklı isimler altında kurulmaya ve çeşitlilik göstermeye çaba sarf ettiler. Ayrıca takımları da genellikle farklı ülkelerde kurarak, pazarda epey geniş bir alan kat etmeye en başından beri özen gösterdiler. Ünlü CS:GO takımları MIBR‘ı Brezilya‘da yer alması bunun en büyük göstergelerinden biri.

Ünlü organizasyon, alınan bilgilere göre, sahip olduğu önemli markaların arasına, OpTic Gaming‘in ve Houston Outlaws‘ın sahibi olan Infinite Esports & Entertainment‘ı da eklemek istiyor. Son zamanda aldığı yatırımlar ile birlikte işlem hacmini oldukça büyüten firma, söz konusu organizasyonu satın alma gücüne sahip.

Infinite Esports ise, özellikle Kuzey Amerika’da kurduğu takımlar sayesinde kendisinden söz ettirmeyi başarmış köklü bir organizasyon. Özellikle Houston Outlaws’ın Overwatch League’de yakaladığı başarı, takıma büyük bir gelir akışı sağlıyor. Bu da organizasyonun ister istemez daha geniş bir sahada iş görmesine kolaylık sağlıyor.

Immortals Gaming Club’ın önümüzdeki günlerde Infinite Esports’u alıp alamayacağını da hep birlikte göreceğiz. O güne değin, 5Mid ile kalın!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir