mix

HyperX, New Haven Üniversitesi ile sponsorluk anlaşması imzaladı

Amerika’nın en köklü üniversitelerinden birisi olan New Haven, dünyanın en büyükleriyle çalışan HyperX ile partnerlik anlaşması imzaladı.

HyperX, dünyanın en büyük bağımsız bellek üreticisi Kingston Technology’nin yüksek performanslı ürün bölümüdür. Şirket büyük bir endüstri oyuncusu ve popüler Twitch yayıncısı Pokimane, NBA yıldızı Gordon Hayward, dövüş oyunu efsanesi Daigo “Canavar” Umehara, NFL yıldızı Juju Smith-Schuster ve Grammy Ödülü Post Malone gibi tanınmış kişiliklere sponsorluk yapıyor.

Anlaşmaya göre okulun tüm ekipman ve bilgisayarları HyperX tarafından karşılanacak. Ayrıca güz dönemindeki üniversiteler arası turnuvarlarda da New Haven Esports’u destekleyecek. Buna karşın firma okulun çevre ortağı olacak. Her türlü espor etkinliklerinde üniversiteyi temsil edecek.

HyperX gibi bir dünya firmasıyla masa başına oturmanın üniversiteye kazandırdığı prestijden ziyade, üniversitenin espor topluluğuna sağlayacağı yararı tahmin bile edemezsiniz. Anlaşmanın sonunda da ekmeğine yağ sürülen üniversite öğrencileri oldu. Birebir HyperX’in kurucu üyeleriyle tanışma fırsatı yakalayacak ve hayat vizyonlarını ve misyonları anlayabilecekler. Firmanın son teknoloji ürünlerini kullanma ve çıkacak olanları da test etme şansı da bulacaklar ve kendi önerilerini firmaya bildirecekler. Anlaşma ayrıca, üniversitenin gelen sınıfın altı üyesi üniversitenin espor yönetiminde türünün ilk programının bir parçası olan HyperX’in Orange County, Kaliforniya merkezine, tüketici ile ilgili akademik bir proje üzerinde çalışmasına olanak sağlayacak. Bu altı öğrenci seçkin ürün test uzmanı olma konusunda eğitilecek ve HyperX için uzak ürün test merkezi geliştirme fırsatına sahip olacak. Buradaki en önemli nokta ise klasik sponsorluk anlaşmalarındaki değiş tokuşlardan ziyade şirketin kapılarını üniversite öğrencilerine açması. Genelde bu işle profesyonel olarak uğraşanlara danışıldığını görürüz. Ancak HyperX bu tabuyu yıkmış görünüyor.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir