mix

HyperX 400.000$’lık FACEIT PUBG turnuvasına sponsor oldu

Oyuncu ekipmanları ve ram üreticisi ünlü marka HyperX, FACEIT’in düzenlediği 400.000$’lık PUBG turnuvasına sponsor oldu.

HyperX uzun süredir esporun birçok alanından takımlarla, oyuncularla ve yayıncılarla iş birliği içerisinde. Hatta bu iş birlikleri sadece Amerika’daki takımlarla ya da oyuncularla da sınırlı değil. Dünyanın pek çok farklı yerinde sponsorluk faaliyeti yürütüyor HyperX, Türkiye de bu ülkelerden biri. Markanın şu an aktif olarak HWA Gaming ile bir sponsorluk anlaşması bulunuyor. 

Hal böyle olunca, HyperX, turnuva organizasyonunda şirketlerin sponsorluk için başvurduğu ilk firmalardan biri haline geldi kısa sürede. Markanın son sponsorluk anlaşması ise dün duyuruldu. HyperX, önümüzdeki hafta başlayacak 400.000$’lık FACEIT Global Summit: PUBG Classic turnuvasına sponsor oldu.

Sponsorluğun detayları ise şöyle: 16-21 Nisan tarihinde ExCel London’da başlayacak turnuvada, HyperX hafıza kartlarını ve SSD donanımlarını sergileyecek, ayrıca hem arenada, hem yayında hem de sosyal medyada markanın logosu yer alacak. Ayrıca HpyerX, turnuvaya özel, kulaklık, mouse, mouse padi, DRAM ve SSD tesis edecek.

HyperX’in Stratejik Pazarlama Müdürü Stephanie Winkler, sponsorluk hakkında şu yorumu yaptı: “HyperX, FACEIT’in Global Summit: PUBG Classic turnuvasının global rekabete dayanan battle royale esporları için ne kadar önemli olduğunun farkında. Turnuva boyunca HyperX, profesyonel ekipmanların PUBG oyuncularına nasıl rekabet avantajı sağladığını göstermeyi dört gözle bekliyor; ister evde geçici bir takımda, ister ExCel London gibi uluslararası bir sahnenin üstünde.

Espor dünyasındaki sponsorluk haberlerini güncel olarak takip etmek için 5Mid’i takip etmeye devam edin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir