mix

HotS Dünya Şampiyonası’na katılacak iki takım belli oldu

Çin Bölge Şampiyonası’nın sonuçlanmasının ardından, Heroes of the Storm Dünya Şampiyonası’na katılacak olan ilk iki takım belirlendi: Team YL ve eStar Gaming. İki takımın Gold Series Heroes League’te yarışan, aralarında Snake eSports KR’nin de bulunduğu diğer 6 takımı yenerek bu hakkı kazandığını belirtelim.

Finalde eStar’a kaybedn YL, HotS Dünya Şampiyonası’na gitmek için Brave Heart’ı elemek zorundaydı. Bunu 2-1’lik skor ile başaran takım, ikinci sırayı alarak şampiyonaya gitmeye hak kazanırken, eStar ise 7 maçlık seriyi 4-1 kazanarak rahat bir galibiyet aldı ve şampiyon olarak sezonu tamamladı.

eStar’ın Dünya Şampiyonası’na gitmeye hak kazanması sürpriz oldu diyemeyiz. Şu ana kadar 8 büyük turnuva kazanan takım, 150.000 doların üzerinde para ödülünün de sahibi. Hali hazırda en başarılı Çinli Heroes of the Storm takımı olan eStar, dünya çapında da en iyi takımlardan birisi olarak gösteriliyor. eStar, Çin Bölge Şampiyonası’nı kazanarak 32.240 dolar ödülünün sahibi olurken, Team YL de 24.180 dolar ödülü kazandı.

Dünya Şampiyonası’na Çin’den katılaak iki takımın yanı sıra, Avrupa ve Amerika’dan da iki takım katılırken, Kore ve Tayvan Bölge Şampiyonları da bu takımlar ile turnuvada. mücadele edecek.

League of Legends oyuncusu, aynı zamanda profesyonel sahnenin sıkı takipçisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir