mix

Heroes of the Storm’a karakter yasaklama geliyor

Blizzard’ın popüler MOBA oyunu Heroes of the Storm’a, Dustin Browder’ın açıklamalarına göre dereceli oyunlara yasaklama sistemi geliyor. Dereceli oyunlarda karakter yasaklama isteği, oyuncular tarafından uzun zamandır Blizzard’a iletilen bir istekti. Hali hazırda Heroes of the Storm’un turnuvalarında takımlar oyuna başlamadan önce 2 adet karakter yasaklayabiliyor.

Browder’ın açıklamalarına göre custom oyunlara da yasaklama sistemi gelecek. Bu hamleyle şirket, oyunculara pratik yapma imkanı da sağlıyor. Ne var ki Browder’ın açıklamaları bu yeni sistemin oyuna ne zaman geleceğini içermiyor. Yasaklama sisteminin Ocak ayında düzenlenecek Heroes Global Circuit turnuvasından önce gelmesi ise şaşırtıcı olmayacaktır.

Dustin Browder, bu yeni sistem dışında Twitter adresinden oyun ile ilgili farklı açıklamalar da yaptı. Bu açıklamalar arasında en heyecan verici olanı, Blizzcon 2015’te açıklanan yeni Warcraft kahramanının bu ay içerisinde oyuna gelebileceği.

Heroes of the Storm’a yeni başlayan oyuncuların en yakındığı şey şüphesiz oyundaki eşleştirme sistemiydi. Yeni oyunculara pek de iyi davranmayan bu sistemin de değişeceğini söyleyen Browder, yıl sonuna kadar bu değişikliğin gerçekleşeceğini belirtti.

Dustin Browder’ın tüm açıklamalarına Twitter adresinden ulaşabilirsiniz.

League of Legends oyuncusu, aynı zamanda profesyonel sahnenin sıkı takipçisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir