mix

Hearthstone’a yeni bir oyun modu gelebilir

Blizzard’ın kart oyunu Hearthstone: Heroes of Warcraft son günlerde oldukça aktif bir dönemden geçiyor. Oyunun PC formatından mobil platformlara geçişiyle, popülerliği ve dolayısıyla da oyuncu sayısı bir hayli arttı. Blizzard da bu gelişen ve büyüyen topluluğun ilgisi çekmek ve Hearthstone’u daha eğlenceli bir hale getirmek amacıyla eklemeler ve yenilikler yapma konusunda durmaksızın çalışıyor.

Geçtiğimiz günlerde oyuna eklenecek olan yeni kahraman skin’lerini duyuran dev oyun yapımcısı Blizzard, bu skin’leri duyurmadan önce oyunun resmi sitesinde bilmeceli bir açıklama yapmıştı. Oyuncuların ilgisini çekerek, meraklandırmayı başaran firma 24 saat içerisinde bu bilmeceyi ortadan kaldırarak oyunculara yeni kahraman skin’lerinin geleceğini duyurmuştu. Bu sefer de yine benzer bir şekilde Facebook ve Twitter üzerinden bilmeceli bir paylaşım yapan Blizzard, bu işten zevk almışa benziyor.

giphy

Blizzard, yaptığı bu üstü kapalı paylaşımda, oyunun ana menüsünde bulunan üç butonun altına bir yenisinin daha ekleneceğinin ipucunu veriyor. Hearthstone oyuncuları ve topluluğu da Blizzard’ın attığı bu yemi hemen kaparak oyundaki bu yeniliğin ne olacağına dair teoriler üretip, tahminde bulunuyor. Özellikle Reddit’de ve Facebook’da birçok insan bu konu hakkında yorum yapıyor ve tahminde bulunuyor ancak bunların neredeyse tamamı asılsız, boş iddialara dayanıyor. Bu tahminler arasında gerçekleşme olasılığı yüksek bir veya iki tahmin de yok değil. Yavaş yavaş e-Spor anlamında da kendini hissettirmeye başlayan Hearthstone’a 2v2 modu veya turnuva modunun eklenmesi açıkçası oldukça hoş bir yenilik olacaktır. Bu yöndeki tahminlerin sayısı da hiç azımsanacak ölçüde değil. Oyunun eksiği olarak nitelendirebileceğimiz bu özelliklerden birini görmek Hearthstone’a bambaşka bir boyut kazandıracaktır. Umuyoruz Blizzard bu sefer de sabırsızlığının kurbanı olur ve bir an önce yeniliği öğreniriz.

Özellikle Dota 2 olmak üzere her türlü eSpor hayranı, takipçisi, çevirmen, sporsever

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir