Halo Infinite, çıkış tarihini 2021 senesine çekti mix

Halo Infinite, çıkış tarihini 2021 senesine çekti

Geçtiğimiz Xbox Series X etkinliğinde duyurulan Halo Infinite, yapım aşamasındaki aksaklıklar dolayısıyla 2021 senesine ertelendi.

Ertelenen oyunlar kervanına yeni bir isim daha katıldı. Xbox Series X’e çıkacak oyunların duyurulduğu etkinlikte gösterilen video ile oyun camiasında iyisiyle kötüsüyle bir tartışma konusu haline gelen Halo Infinite, 2020 senesi içerisinde çıkışını gerçekleştiremeyecek.

Yapımın Twitter sayfası üzerinden yapılan açıklamaya göre oyun, süregelen Covid-19 pandemisi dahil birçok faktörün getirdiği gecikmeler dolayısıyla bu sene çıkış yapabilecek durumda değil. Yaptığı açıklama ile oyunculardan özür dileyen ve yeterli kalitede bir oyun çıkarmak için zamana ihtiyaçları olduklarını söyleyen Chris Lee, yapımın 2021 senesinde çıkacağını söyledi.

Yakın zamanda duyurulan tek erteleme haberi Halo Infinite’den gelmedi. Uzun süredir çıkışı beklenen Vampire the Masquerade: Bloodline 2’de bu sene içerisinde çıkış yapamayacak oyunlardan birisi. Bu sene oyuncularla buluşması beklenen yapım, HardSuits Labs ve Paradox Interactive’in yaptığı resmi duyurulara göre 2021 senesine ertelendi.

Bu iki erteleme haberi de, serilerin hayranlarını üzdü fakat iki habere verilen tepkiler pek de benzerlik göstermedi.

Halo Infinite’in ertelenme haberi, oyuncu kesmince hafif bir hayal kırıklığına rağmen anlayışla karşılandı. Vampire the Masquerade: Bloodlines 2 ise Halo’nun aksine ciddi bir eleştiri yağmuruna tutuldu. Bunun sebebi, Halo Infinite’in açıklamasında oyunun belirli faktörlerden dolayı yetişemediği açıklanırken diğer yapımın daha kibirli bir söylemde bulunması.

Vampire the Masquerade: Bloodlines 2’nin ertelenme duyurusunda geliştirici ekip, oyun için koydukları çıtayı çok yüksek tuttuklarını, ertelenme sebebininde bu olduğunu söylediler. Bu açıklama hayranlar tarafından hiç samimi bulunmadığı gibi ciddi tepkilere yol açtı.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir