GWENT: The Witcher Card Game artık Steam'de mix

GWENT: The Witcher Card Game artık Steam’de

Polonya merkezli oyun geliştirici stüdyosu CD PROJEKT RED’in efsane yapımı Witcher 3’ün içinde bulunan kart oyunu GWENT: The Witcher Card Game artık Steam’de.

Kart oyunu severler için güzel bir haberimiz var. Sevilen RPG oyunu Witcher 3’ün içerisinde ayrı bir kart oyunu olarak tasarlanan GWENT, artık Steam üzerinden de oynanabiliyor. Öncelikle IOS ve Android platformlarına çıkışını gerçekleştiren oyun sonrasında GOG üzerinden bilgisayarlara da gelmişti.

Geçtiğimiz günlerde Steam’e eklenen GWENT: The Witcher Card Game, muadilleri olan Heartstone, Legends of Runeterra veya Yu-Gi-Oh! Duel Links gibi tamamen ücretsiz. Tek yapmanız gereken oyunun Steam sayfasına giderek kütüphanenize indirmek.

GWENT normalde ayrı bir oyun olarak çıkış gerçekleştirmeyecekti. CD PROJEKT RED’in çok büyük başarılara ulaşan RPG oyunu Witcher 3’ün içerisinde ayrı bir kart oyunuydu kendisi. Kullanıcılar tarafından beklenmedik bir ilgiye maruz kalınca kendisini ayrı bir oyun olarak yeniden tasarladılar. Önce mobil cihazlar için geliştirilen yapım sonrasında GOG.com üzerinden bilgisayara çıkışını yaptı.

Geliştirici firma olan CD PROJEKT RED ise şu günlerde Witcher veya GWENT ile değil, başka bir yapım ile isminden söz ettiriyor. Bu yapım, yakın gelecekte geçecek bir bilim-kurgu oyunu olarak tasarlanan Cyberpunk 2077. Paylaştıkları oynanış videoları ve heyecanlandıran vaatleri ile beklentileri tavan yaptıran firma, oyunun çıkış tarihi olarak 17 Eylül 2020’yi gösterdi.

GWENT: The Wticher Card Game ismiyle çıkan oyunun Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir