Dota 2 mix

Gpk, Gambit’e geri döndü

Rusya bölgesinin en yetenekli genç orta koridorlarından gpk,  yaklaşan StarLader ImbaTV Minor ile beraber takıma geri döndü.Danil “gpk” Skutin, CIS bölgesinin en yetenekli gençlerinden gösteriliyor. Başarılı orta koridor oyuncusu daha önce takımla yapılacak bir boot camp’e katılmayı reddettiği için kadro dışı bırakılmıştı. Bugünkü habere göre resmi olarak gpk, Gambit kadrosuna geri döndü. Oyuncu geçtiğimiz sene Ağustos’ta Gambit’e katılmıştı.

Yetenekli oyuncunun kadro dışı bulunduğu dönemde resmi bir durum olmasa bile sızıntılara göre Virtus Pro kendisi ile iletişime geçmişti. Bu da oyuncu ve organizasyon yöneticileri arasında karışık bir ilişkiye yol açmıştı. Fakat her şeyin sonucunda bugünkü tweet ile gpk resmi olarak kadroya geri döndü.

Konu ile ilgili tweet yayımlayan Gambit şöyle yazdı; “ Danil “gpk” Skutin’in geri döndüğünü duyuruyor olduğumuz için çok sevinçliyiz. Bu karar, bu zorlu süreçte gururla takım ve kulüp için mücadele veren oyuncular ile beraber verildi. Şu an US vizelerimizi alıyoruz ve Cumartesi günü yaklaşan Minor için Kiyev’de boot camp’imize başlayacağız.”

Gpk’nin yokluğunda Gambit, ESL One Los Angeles Major’ katılamamıştı. Bununla beraber organizasyon StarLader ImbaTV Minor’a katılacak. Bakalım yetenekli orta koridorun dönüşü nasıl olacak?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir