mix

Goldenglue, Golden Guardians’a transfer oldu

Son olarak Cloud9 forması giyen orta koridor Goldenglue, gelecek mevsim için Closer’ın takımı Golden Guardians ile anlaşma sağladı.

Kuzey Amerika’nın en büyük hayal kırıklıklarından biri olan Goldenglue için beklentiler her zaman yüksek tutuldu ancak oyuncu sahnede yeterli performansı sergileyemedi. Tekli dereceli ve antrenmanlarda inanılmaz performanslar sergileyen oyuncunun konu sahneye gelince bu performansı herkesin aklında soru işaretleri oluşturdu. Buna rağmen Team Liquid ve Cloud9 gibi ekiplerde forma şansı bulan isim elinden geleni yaptı. Sezonun sona ermesiyle Cloud9’dan ayrılan Goldenglue, Closer’ın transfer olduğu LCS ekibi Golden Guardians ile anlaşma sağladı.

Kariyerine NA CS’te başlayan orta koridor 2014 yılında Dignitas ile ilk LCS tecrübesini yaşadı. imaqtpie Crumbzz gibi veteranlarla oynayan oyuncu bir sonraki mevsim yeniden NA CS’te mücadele etti. Goldenglue’nun kariyeri LCS ve NA CS arasında geçti. ARdından Team Liquid ile anlaşam sağlayan oyuncu burada önemli bir şans yakaladı. Başta akademide oynadıktan sonra as kadroda da yer bulan oyuncu burada yaklaşık 4 mevsim geçirdi.

TL’den ayrılan orta koridorun bir sonraki durağı geçtiğimiz mevsime kadar formasını giydiği Cloud9 oldu. İlk olarak akademide başlayan isim zaman zaman as kadroda da yer aldı. C9’ın Worlds 2018 kadrosunda yer aldı ve takımla turnuvaya gitti. Sezonun sona ermesiyle takımdan ayrılan Goldenglue, Golden Guardians ile anlaşma sağladı.

Bakalım Closer’ın takımı GGS gelecek mevsim nasıl bir performans sergileyecek?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir