Dota 2 mix

GODSENT yeni sezon için Dota 2 kadrosunu tamamladı

Son olarak Jerry “EGM” Lundkvist, Maurice “KheZu” Gutmann ve Charlie “CharlieDota” Arat ile anlaşan organizasyon EU Pro Circuit kadrosunu tamamladı.

Organizasyon dün akşam üzeri attığı tweet ile kadrosunu açıkladı. GODSENT’in güncel kadrosu şu şekilde;

1. Charlie “CharlieDota” Arat
2. Rasmus “Chessie” Blomdin
3. Maurice “KheZu” Gutmann
4. Jerry “EGM” Lundkvist
5. Andreas “Xibbe” Ragnemalm

Eylül ayının başında GODSENT, yine bir İsviçre organizasyonu olan The Final Tribe ile birleşmişti. Birleşme sonucu The Final Tribe Dota 2 oyuncuları yeni sezonda GODSENT adı altında oynamaya başlayacakları bilgisini daha önce sizlerle paylaşmıştık. Birleşme sonrasında organizasyon Dota 2 takımında revizyona giderek 3 yeni oyuncu transfer etti. EGM ve KheZu gibi isimlerin yanına henüz ismini çok duymadığımız CharlieDota’yı da takıma katan ekibin beşlisinde Xibbe ve Chessie eski The Final Tribe oyuncuları.

Tecrübeli oyuncu EGM’i eski Dota 2 takipçileri Alliance yıllarından hatırlayacaklardır. EGM, takıma ilk katıldığı 2013 senesinde takımı Alliance ile The International’ı kazanmayı başarmıştı. Başarılı destek oyuncusunu son bir kaç senedir iddialı takımlarda görmüyorduk. Hatta geçtiğimiz senenin sonunda bir kaç ay Bursaspor’da görmüştük kendisini.

KheZu, EGM kadar tecrübeli bir oyuncu olmasa da son birkaç senedir The International’a katılmayı başaran ve yüksek seviye oyunculara karşı maçlar oynayan bir oyuncu. Bu iki oyuncunun da GODSENT’in kadro kalitesini arttırdığını söyleyebiliriz.

The Final Tribe eski kadrosuyla bir türlü istediği başarıyı yakalayamamıştı. Bir türlü istediği turnuvalara katılma şansı yakalayamayan organizasyon geçen sezon The International’a katılma yolunda KheZu’lu Chaos’a kaybetmişti. Takım şimdi daha yüksek seviyeli 2 oyuncuyu kadrosuna kattı. Böylelikle GODSENT TFT’nin bir türlü atlayamadığı bir sonraki basamağa atlamayı başarabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir