mix

Goat Simulator’a zombi ek paketi geliyor

Oldukça eğlenceli ve popüler olan Goat Simulator’a yeni bir ek paket daha geliyor. Zaten alışılmışın dışında bir oyun olan Goat Simulator oyununa gelecek olan “GoatZ” adındaki yeni paket oyuncuların oldukça ilgisini çekeceğe benziyor. Ayrıca DayZ oyununu oynayanların veya bilenlerin hemen ilgisini çeken bu isim, yeni paketin zombilerle ilgili olduğunun haberini veriyor.

Yarın çıkacak olan indirilebilir içeriğin fiyatının 5 dolar olacağı bildirildi ve bu ilgi çekici yeni paketin PC, Mac, Linux, iOS ve Android platformlarına çıkacağı duyurulurken; Xbox versiyonuna çıkıp çıkmayacağı ile ilgili bir açıklama yapılmadı.

Coffee Stain stüdyoları, GoatZ açıklamasını yaparken en acayip oyunlar listemizde ilk sırada yer alan Goat Simulator’a gelen en son paketin Goat Simulator MMO olduğuna karar verdiklerini ama oyunun hayranlarından gelen isteklerden ve beklentilerden dolayı GoatZ ek paketini çıkardıklarını söyledi.

Coffee Stain, yeni paketin yapımında ise yine Coffee Stain’ın yayımladığı A Story About My Uncle oyununu geliştiren Gone North Games stüdyolarından aldığı yardımdan bahsetmeyi de es geçmedi. Ayrıca Dean Hall’ın DayZ oyunu ve Garry Newman’ın Rust oyunu, ek paketin isminin ve içeriğinin hazırlanmasında esinlenilen başlıca oyunlar olduğu için Coffee Stain, bu oyunun yapımcılarından esprili bir şekilde bahsetmeyi de unutmadı.

Özellikle Dota 2 olmak üzere her türlü eSpor hayranı, takipçisi, çevirmen, sporsever

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir