mix

GIRLGAMER Espor Festivali sponsorlarını açıkladı

GIRLGAMER Espor Festivali çeşitli kozmetik markalarından oluşan sponsorlarını açıkladı.

GIRLGAMER Espor Festivali, Dubai’deki Dünya Finalleri için kişisel bakım markaları olan Johnson & Johnson’s CarefreeL’Occitane, and Benefit Cosmetics ile sponsorluk anlaşmaları imzaladığını açıkladı. Festival 19-22 Şubat tarihlerinde Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai şehrinde gerçekleştirilecek. Güney Kore, İspanya, Brezilya ve Avustralya’da küresel elemeler sonucunda finallere hak kazanan takımlar GIRLGAMER Esport Festival’inde karşı karşıya gelecek. Takımlar Counter-Strike: Global Offensive ve League of Legends oyunlarında mücadele edecek.

Dünya Finalleri’nde ayrıca, uluslararası endüstri liderlerinin panelleri, hayran buluşmaları, cosplay yarışmaları ve Gucci Mane’den konseri içeren turnuvadan ayrı bir alan da olacak.

GIRLGAMER Misyonu: Eşitlik ve Güç

Festivalin düzenleyicisi olan Grow uP Espor Başkanı Fernando Pereira, sponsorlukla ilgili olarak: “GIRLGAMER’ın reklam alanlarında böyle markalar göreceğimiz için heyecan duyuyoruz. Misyonumuz; hayranlar, oyuncular, takımlar ve endüstri ortakları ile uyum içinde çalışarak kapsayıcılığı teşvik etmektir. Dubai’deki Dünya Finalleri, bölgede yapılan inanılmaz cinsiyet eşitliği çalışmalarının vurgulanmasına yardımcı olacak. Küresel olarak GIRLGAMER platformunu oluştururken, 2020 ve sonrasında daha da fazla büyüme planlarımız var. ” dedi.

Johnson & Johnson Marka Müdürü Mary Ndandi iş birliği ile ilgili olarak: “Genç kadınları her gün kendinden emin olmalarını, hırslarını ve güçlerini hayatın her alanına yansıttıklarını biliyoruz.  GIRLGAMER misyonu da, tıpkı marka değerlerimiz gibi kadınların güçlendirilmesi ve toplumdaki eşitliği konularında kusursuz. Şüphesiz olarak 2020 Dünya Finallerine sponsor olmaktan büyük mutluluk duyuyor ve yeni nesil rekabetçi oyunculara ilham vermeyi umuyoruz. ” dedi.

administrator
çok oynar bazen yazar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir