Sucker Punch Productions tarafından 17 Temmuz’da çıkarılacak oyun Ghost of Tsushima için 18 dakikalık bir oynanış videosu yayımlandı. mix

Ghost of Tsushima için bir oynanış videosu yayımlandı

Sucker Punch Productions tarafından 17 Temmuz’da çıkarılacak oyun Ghost of Tsushima için 18 dakikalık bir oynanış videosu yayımlandı.

2020’nin en çok beklenen oyunlarından olan ve çıkışına bir ay kadar bir süre kalan Ghost of Tsushima için Sony tarafından bir oynanış videosu paylaşıldı. 18 dakika süren video, birçok oyuncu tarafından hayal kırıklığı olarak nitelendirildi.

Japonya’yı işgal etmek için gelen Moğol İmparatoprluğu’na engel oluşturan Tsushima adasında bir samuray olan Jin Sakai’yi kontrol ettiğimiz oyun ilk olarak 2017 Paris Game Week’de duyurulmuştu. Tanıtım videosunda oyun içinden alınmış görüntüler kullanıldığı için beklentiler tavan yapmıştı. Görsellik ve dövüş sistemi muhteşem gözüküyordu.

Yayımlanan oynanış videosu ile en azından görsellik konusunda haklı olduğumuzu gördük. Oyun gerçekten çok iyi gözüküyor. Bu görsellikten sonuna kadar yararlanabilmek için oyunun içine oldukça detaylı bir fotoğraf modu eklemişler. Ayrıca Ghost of Tsushima’yı tamamen siyah-beyaz oynayabileceğimiz bir mod da bulunuyor. Sanki bir Akira Kurosawa filminin içerisindeymişiz gibi.

Dövüş kısmı ise oyuncuların oldukça sinirini bozdu. Yapay zekanın donukluğu ve hem dövüş sisteminin hem de gizliliğin Assassin’s Creed’e benzerliği gözlerden kaçmadı. Birçok oyuncu tarafından Assassin’s Creed: Samurai olarak nitelendirildi.

Ghost of Tsushima 17 Temmuz 2020 tarihinde satışa çıkacak. Gelen oynanış videosu bir kesimde hayal kırıklığı yaratsa da hala bu senenin en çok beklenen yapımları arasında. inFamous serisi ile ünlenen Sucker Punch Productions’a güvenen oyuncuların sayısı bir hayli fazla.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir