Ghost of Tshushima hakkında ilk incelemeler geldi mix

Ghost of Tshushima hakkında ilk incelemeler geldi

Çıkışına çok kısa bir süre kalan PlayStation özel oyunu Ghost of Tshushima hakkında ilk incelemeler gelmeye başladı.

Japonya topraklarında Uzak Doğu felsefesinin içerisinde, başarılı bir açık dünya vadeden Ghost of Tshushima hakkında ilk görüşler paylaşılmaya başlandı. 17 Temmuz Cuma günü çıkış yapacak olan yapım hakkındaki yayın yasağı kalktıktan sonra oyun medyası, ellerine erken ulaşan oyun hakkında düşündüklerini açıkladılar.

Öncelikle oyunun Metacritic puanı ile başlayalım. Yazıyı yazdığımız an itibariyle 84 Metacritic puanına sahip olan yapım, ortalamanın gayet üzerinde bir puana sahip. Oyun basınının genel olarak yapımdan memnun kaldığını görüyoruz fakat bu puan, oyuncuların vereceği tepkiyi yansıtmıyor. The Last of Us Part II, Metacritic’de 94 puana sahip olmasına rağmen kullanıcı puanı bir ara 10 üzerinden 3.1’e kadar düşmüştü.

Oyun basınının, bu yeni yapım ile ilgili söyledikleri genel olarak benzerlik gösteriyor. Son oynanış videosu ile birlikte Uzak Doğu’da geçen Assassin’s Creed oyunu olarak nitelendirilmeye başlayan yapım için bu önerme kısmen doğru, kısmen yanlış.

Söylenenlere göre yapım, oyuncuyu gizli ilerlemeye teşvik eden bir yapıya sahip değil. Oyunu tam olarak deneyim etmek isteyen bir oyuncunun savaşmaktan kaçınmamasını öneriyorlar. Açık dünyasının ortalamanın üzerinde bir başarıya sahip olduğu da açıklananlar arasında. Eğer detaylı bir inceleme isterseniz Eurogamer’ın şu incelemesine göz atabilirsiniz.

PlayStation 4’e özel olarak çıkacak olan aksiyon-macera yapımı Ghost of Tshushima, 17 Temmuz’dan itibaren satın alınabilir hale gelecek.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir