Counter-Strike: Global Offensive CS:GO Haberleri mix

Gfinity Masters duyuruldu

Gfinity tarafından düzenlenen ve 50.000 dolar ödül havuzuna sahip Gfinity Masters duyuruldu. Mart ayında düzenlenecek olan dışında benzer üç adet turnuva daha düzenlenecek. Bu turnuvalarda da ödül havuzu 50.000 dolar olacak. İlk Gfinity Masters ise 20, 21 ve 22 Mart tarihlerinde yer alacak.

Turnuvalardaki ödül paylaşımı ise şu şekilde olacak.

1. olan takım: 25.000 Dolar
2. olan takım: 15.000 Dolar
3. olan takım: 7.000 Dolar
4. olan takım: 3.000 Dolar

Bir süredir CS:GO topluluğunda belirli kişiler ile görüştüğünü belirten Gfinity, turnuva formatını da bu oyunculardan aldığı yorumlar doğrultusunda değiştirdi.

Turnuvalarda:

  • Turnuva başına 8 takım olacak
  • Turnuvaların hepsinde GSL Grup formatı kullanacak
  • Grup ve yarı final karşılaşmaları BO3, final karşılaşmaları BO5 formatında olacak.

GSL ise Global Starcraft league’de kullanılan karşılaşma formatı anlamına geliyor. 8 takımdan oluşan turnuvada dörder takımdan oluşan ikişer grup olacak. Grup aşamasında karşılaşmalar çift-eleme ve BO3 formatında yapılacak.  Her iki grupta’da; birinci ve ikinci olan takımlar A grubunda, ikinci ve üçüncü olan takımlar B grubunda yer alacak. Grup karşılaşmaları ise şu şekilde gerçekleşecek:

1. Karşılaşma: Takım 1 vs Takım 4
2. Karşılaşma: Takım 2 vs Takım 3
3. Karşılaşma: 1. karşılaşmanın kazananı vs 2. karşılaşmanın kazananı (Galip takım bir üst tura geçiyor)
4. Karşılaşma: 1. karşılaşmada yenilen takım vs 2. karşılaşmada yenilen takım
5. Karşılaşma: 4 karşılaşmanın galibi vs 3. karşılaşmada yenilen takım loser of match 3 (Galip takım bir ust tura çıkıyor)

Gfinity Masters serilerinden ilki ise bu Mart düzenlenecek CS:GO Spring Masters olacak. İlk defa düzenlenecen ve Londra’da Gfinity Arena’da gerçekleşecek olan turnuvaya katılacak takımların listesi ise belli oldu:

Team Envyus
NiP
Titan
Virtus Pro
Cloud 9
GamerS2
Team Infused
Team Property

Birbirinden başarılı takımların katılımını gerçekleştireceği turnuvada Gfinity, seyircilere en iyi deneyimi sunmak için efsanevi takımların yanında efsanevi spikerleri de oyuncularla buluşturacağını açıkladı. Bu yönde ise 2015’deki bütün CS:GO turnuvalarında spikerlik yapması için Scott “SirScoots” Smith’ile anlaştı. SirScoots’a eşlik edecek spiker ve analiz ekibi ise önümüzdeki günlerde açıklanacak.

editor
You don't get paid for effort, you get paid based on demand for your skills and your results. Life is not a children's story.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir