mix

GameStop, OpTic Gaming’e sponsor oldu

Amerika menşeili oyun şirketi GameStop, OpTic Gaming’le sponsorluk anlaşması imzaladı.

Dünyanın en büyük oyun şirketlerinden GameStop, yaptığı açıklamada OpTic Gaming ile yapılan anlaşma dahilinde takımdan taraftarlar için yapılacak etkinlikler talep ettiğini belirtti. Buna göre GameStop çeşitli oyun klinikleri ve taraftar buluşmaları düzenleyecek. OpTic Gaming takımının oyuncuları ise bu buluşmalara katılıp taraftarlarla zaman geçirecek. Oyun klinikleri ise profesyonel olma yolunda ilerleyen amatör esporcuların profesyonel oyuncularla bilgi alışverişi yapabileceği oldukça yararlı etkinlikler.

OpTic Gaming dünyanın en büyük espor organizasyonlarından bir tanesi. Takım özellikle League of Legends, Counter Strike: Global Offensive ve Call of Duty alanlarında çoğu tarafından tanınıyor. Organizasyonun League of Legends kadrosu LCS’te mücadele ediyor. Geçtiğimiz mevsimi 8. sırada bitiren takım playofflara kalma başarısı gösteremedi. Buna rağmen takımda dünyaca ünlü oyuncular bulunuyor.

Counter Strike Global Offensive’de ise Danimarkalı oyunculardan kurulu organizasyon son zamanlarda eski günlerini biraz aratıyor. Ekip tanınmış oyuncularla büyük turnuvalara katılım sağlasa da fazla başarılı oldukları söylenemez. OpTic Gaming’in en başarılı takımı Call of Duty diyebiliriz. Scump ve Crimsix gibi oyuncuları bünyesinde bulunduran organizasyon bu alanda dünyanın en iyilerinden biri.

GameStop, OpTic Gaming’in yanında Team Envy, Dallas Fuel ve Houston Outlaws’la da aynı sponsorluk anlaşmasını imzaladı. Sözleşme içerikler aynı olan bu anlaşmaların ardından şirketin espora yaptığı yatırım ciddi miktarlara geldi. Bakalım GameStop ilerleyen günlerde nasıl adımlar atacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir