mix

Game of Thrones: Sons of Winter çıktı

Telltale Games’in ilki geçtiğimiz yılın son günlerinde piyasaya sürülen Game of Thrones oyununda 4. bölümün kapıları aralandı. Hali hazırda devam eden ve sonlarına yaklaştığımız dizi olan Game of Thrones’un heyecanı bitmeden yeni bölümünü yayına alan şirket, önceki bölümlerdekiyle aynı şekilde yeni bölümü de 5 dolar karşılığında sunuyor. PC, Mac, PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, iOS ve Android platformlarında oynanabilen oyunu, uygulama/oyun içi satın alma ile indirmek mümkün.

Toplam 6 oyundan oluşacak Telltale Games’in Game of Thrones serisindeki 4. oyun olan Sons of Winter, bir anlamda oyunun ilk sezonunda yarı yolu geçtiğimizin de bir göstergesi. Artık birinci sezonun sonlanmasına birkaç ay kalmışken, dördüncü bölümde işler de değişmeye başlıyor. Diziye göre üçüncü sezonda karşılaştığımız olayların anlatıldığı Sons of Winter, üçüncü bölümde içlerinde biraz umut olsa da zor durumda bıraktığımız tüm karakterlerin bu umutlarını kovalamalarını izlettiriyor. Telltale’in bildiğimiz bol diyaloglu, çok kararlı yapısının korunduğu Episode 4: Sons of Winter, bildiğimiz Game of Thrones şaşırtmalarını da kusursuz bir şekilde yansıtırken, birçok otorite tarafından da şimdiye kadarki en iyi bölüm olarak değerlendiriliyor.

Kral Toprakları’ndan Cersei, Joffrey ve Margaery gibi karakterleri görme şansı bulamadığımız 4. bölümde Khaleesi’nin hüküm sürdüğü Meereen kısmının hareketli geçtiğini ve Forrester Hanesi için işlerin hâlâ üzücü olaylarla şekillendiğini söyleyebiliriz.

Telltale’in Game of Thrones oyununu şimdiye kadar oynamadıysanız ancak dizinin sıkı bir takipçisiyseniz, oyunda nereye kadar gelindiğini buradaki videodan görebilirsiniz. İlk oyundan beri büyük beğeni toplayan serinin tüm dizi izleyicilerini bağlayacağından ise eminiz.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir