League of Legends Haberleri mix

Galakticos xKenzuke ile 1 yıllık sözleşme imzaladı

Geçtiğim sezon Mayıs ayında takıma katılan xKenzuke, 1 sene daha Galakticos’un orta koridoru olacak. Takım transferi bugün resmi twitter hesabından duyurdu.
Sergen “xKenzuke” Atılgan, geçtiğimiz yaz mevsimini Dark Passage ile son sırada bitiren Galakticos’un orta koridorunda görev almaya devam edecek. Türk asıllı Alman oyuncu daha önce Avrupa’da birkaç bölge takımında ve Misfits Academy’de oynamıştı.

Worlds sonrası birçok bölgede transferler hızla devam ederken VFŞL de sessizliğini bozmaya başladı. Henüz Closer’ın Golden Guardians’a transfer olması dışında çok çarpıcı bir transfer olmadı. Lig içerisinde ise Galakticos bu sessizliği bozan ilk takımlardan oldu. Geçtiğimiz sezon 5 galibiyet ve 13 mağlubiyet alan organizasyon bakalım diğer oyuncularıyla da sözleşme yenileyececek mi?

Takımının ihtiyacına göre birçok farklı şampiyonu oynayabilen oyuncu bu anlamda takımı rahatlatabilen oyuncu. Geçtiğimiz Yaz Mevsimi’nde xKenzuke’yi hem Akali gibi suikastçı orta koridorlarla, hem de Karma gibi daha destek amaçlı orta koridorlarla gördük. Her ne kadar Galakticos ligi istediği yerde tamamlayamasa da, xKenzuke zaman zaman oynadığı oyunla potansiyelini göstermiş bir oyuncu olarak dikkat çekti.

Bu sezon kendini daha üst sıralara taşımak isteyen Galakticos, bakalım gelecek günlerde xKenzuke dışında başka oyuncularıyla da devam etme kararı alacak mı?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir