Futbolist, PUBG Mobile World League Batı Ligi’nde zirveye oturdu mix

Futbolist, PUBG Mobile World League Batı Ligi’nde zirveye oturdu

Futbolist, PUBG Mobile World League Batı Ligi 3. hafta içi mücadelesinde birinci oldu. Red Bull M.E.O.’nun dünya finallerinde ülkemizi Blaze Esports ile temsil edecek Futbolist, 137 puan toplayarak PUBG Mobile World League Batı Ligi Süper Hafta Sonu 3’e katılma hakkı elde etti.

Türkiye’nin en önemli PUBG Mobile takımlarından biri olan Futbolist’in, başarılarına bir yenisini daha eklendi. Futbolist, PUBG Mobile World League (PMWL) Batı Ligi 3. hafta içinde rakiplerini geçerek ilk sırayı elde etti.

28-29 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilen mücadelelerde etkili bir performans ortaya koyan Futbolist, özellikle 3, 5, 9 ve 10’uncu turlarda rakiplerine üstünlük sağladı. Böylece 137 puan toplayan Futbolist, hem birinci oldu hem de yarın (31 Temmuz Cuma) başlayacak PMWL Batı Süper Hafta Sonu’nda mücadele etme hakkı kazandı. Futbolist, PMWL Süper Hafta Sonu’nda topladığı puanlarla, daha önce katılmayı garantilediği PUBG Mobile World League Finalleri’ne en iyi derece ile gitmek istiyor.

Red Bull M.E.O’da son elemeyi kazanmışlardı

Futbolist, İstanbul Boğazı’nın ortasında düzenlenen ve Türkiye’nin sosyal mesafe kurallarına uygun ilk espor etkinliği olan Red Bull M.E.O.’da birinci olmuştu. PMWL Batı Ligi ilk haftasında ikinci, ikinci haftada da üçüncü olan takım, Dünya finallerinde ülkemizi Blaze Esports ile temsil edecek. 2 Ağustos’ta noktalanacak PMWL Batı Süper Hafta Sonu’nda E Grubu’nda mücadele edecek. Red Bull M.E.O.’nun şampiyonu olan Futbolist, Dünya Finalleri’ne en iyi derece ile katılmak için puan toplayacak.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir