mix

Fujitora, Hearthstone Masters Tour Las Vegas’a katılma hakkı kazandı

Başarılı Hearthstone oyuncusu Fujitora, elemeleri geçerek Hearthstone Masters Tour Las Vegas’a katılma hakkı elde etti.

Daha önce WESG şampiyonu olup espor alanında ülkemizdeki en büyük başarılardan birine imza atan Fujitora, Hearthstone Masters Tour Las Vegas elemelerini kazanmayı başardı. Twitter üstünden bütün gelişmeleri aktaran oyuncu elemelerde son rakibini de yenerek büyük turnuvaya katılmaya hak kazandı. Geçtiğimiz günlerde vize sorunlarıyla bu seneki WESG’e katılamayan Fujitora için uluslararası alanda kendini yeniden kanıtlamak için büyük bir fırsat doğdu. Tecrübeli oyuncu Twitter üstünden bir süredir nasıl çalıştığını ve sürekli oyun oynadığını aktarmıştı. Royal Youth oyuncusu emeğinin karşılığını almayı başardı.

Turnuva 14-16 Haziran tarihlerinde oynanacak. 250.000 $ ödül havuzlu Hearthstone turnuvasının her elemesine 224 oyuncu katılıyor. 81 elemenin ardından Las Vegas’a gidecek oyuncuların tamamı belli olacak. İlk turlar 3 maç üstünden oynanacak, ilk 8’e kalmayı başaran oyuncular ise tek maç üstünden oynayacak.  Turnuvanın başlamasına uzun bir süre olduğu için tam detaylar belli değil. Ödül havuzunun nasıl dağıtılacağı gibi detaylar ilerleyen günlerde belli olacaktır.

Fujitora elinde olmayan sebepler nedeniyle WESG’e katılamasa da mental olarak kendini çok iyi hazırlayıp çok da iyi çalışarak turnuvaya katılım hakkı kazandı ve takdir edilecek bir başarıya imza attı. Ülkemizin en başarılı Hearthstone oyuncularından biri olan isme Amerika’da başarılar diliyoruz. Umarız Çin’e gidememesine sebep olan problemleri bir daha yaşamaz ve ülkemizi yurt dışında başarıyla temsil etmeye devam eder.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir