Fox Sports, eNASCAR iRacing Pro serisini canlı yayınlayacak mix

Fox Sports, eNASCAR iRacing Pro serisini canlı yayınlayacak

Fox Sports, 22 Mart’ta FS1 kanalından kanalından yayınlanan eNASCAR iRacing Pro serisini ana kanalından yayınlayacağını duyurdu.

eNASCAR iRacing Pro açılış günü Fox Sports 1 kanalında 903.000 izleyici tarafından takip edilmişti. İzleyici sayısının bu kadar yüksek olmasıyla birlikte etkinlik ana kanaldan yayınlanacak. Nascar ve iRacing’in birlikte düzenlendiği turnuvada eNASCAR iRacing Pro’nun yanı sıra, NASCAR Cup, Xfinity Serisi, NASCAR Gander RV ve Ourdoors Truck Series yarışları da düzenlenecek.

Fox Sports yöneticilerinden Brad Zager yaptığı açıklamada, FOX Sports olarak, NASCAR ve iRacing arasındaki bu işbirliğini, ülke çapındaki yarış hayranları, oyuncular ve televizyon izleyicileriyle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Yayınlarımız çok olumlu bir şekilde yankı buldu. Nispeten kısa bir sürede çok şey öğrendik. Bu yeni NASCAR espor serisinin kapsamını daha da geniş bir kitleye ulaştırmaktan heyecan duyuyoruz.” dedi.

NASCAR, Supercars Şampiyonası ve Formula 1’in yanında kendi şampiyonalarının sanal sürümlerine ev sahipliği yapan 3 motor sporları serisinden biridir. Nascar, tüm Dünya’yı etkisi altına alan Koronavirüs salgının patlak vermesi nedeniyle gerçek dünyadaki spor etkinliklerinin eksikliği ışığında şampiyonayı başlatma kararı aldı.

NASCAR Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Baş Dijital Direktörü Tim Clark yaptığı açıklamada “Sektör paydaşları, sürücüler, ortaklar, medya ve en önemlisi hayranlarımız tarafından gönderilen olumlu geri bildirimler ve teşvikler bizi çok etkiledi. Hepimiz yarışa geri dönmek için sabırsızlanıyoruz. iRacing ve FOX’taki ortaklarımız tam da bunu yapmak için bizimle çalıştı. Bu eNASCAR iRacing etkinliklerini gerektiği sürece yürütmeye kararlıyız. Hayranlarımıza en sevdikleri sürücüleri izlemeleri ve onlarla etkileşimde bulunmaları için bir platform sağlamak bizim bir numaralı önceliğimizdir. dedi.

administrator
çok oynar bazen yazar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir