mix

Fortnite World Cup duyuruldu

Epic Games, düzenleyeceği ilk resmi turnuva Fortnite World Cup’ı duyurdu. 

E3 sırasında düzenlenen Pro-Am turnuvası sırasında bir uluslararası turnuva düzenleyeceğini duyuran Epic, topluluğun etkinlik ihtiyacını karşılamayı ve tüm dünyadaki oyuncuları bir araya getirmeyi planladığını belirtti.

Turnuvaya katılmak için elemeler yıl sonunda düzenlenecek. Fortnite World Cup da 2019 yılının ilk aylarında gerçekleştirilecek. Turnuvada sadece solo ve duo mücadelesi yer alacak. Fakat Epic gelecekte squad olarak da takımların mücadele edeceği turnuvalar yapacağını belirtti. Turnuvaya dair resmi kurallar, katılım şartları ve platform detayları ise yine yıl sonunda duyurulacak.

Sadece bir yıl geçmesine rağmen Fortnite: Battle Royale’in inanılmaz bir şekilde büyüdüğünü belirtmek gerekiyor. Dünya üzerindeki en popüler oyunlardan birisi haline gelen Fortnite’ın 125 milyonu aşkın kullanıcısı yer alıyor. Epic ayrıca espor rekabeti isteyen oyuncuları da sevindirecek bir açıklama gerçekleştirmiş, 2018-2019 sezonu için espor müsabakalarına 100 milyon dolar ödül havuzu parası ayırdığını açıklamıştı.

Fortnite World Cup oyunun rekabetçi sahnesinin gelişmesi adına atılacak ilk büyük adım olacak. Tüm dünya üzerinde oyuncular rekabet etmek için bir araya gelecek ve büyük ödül için yarışacak. Biz de turnuva detayları belli oldukça sizinle paylaşmaya devam edeceğiz.

League of Legends oyuncusu, aynı zamanda profesyonel sahnenin sıkı takipçisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir