mix

Fnatic, yenilenen logosunu tanıttı

Londra merkezli espor organizasyonu Fnatic, günlerce süren bekleyişin ardından sosyal medyada kullanacağı yeni logosunu tanıttı. Bu, Fnatic için 15 yıllık geçmişinde yaşanan üçüncü logo değişikliği oldu.

Takımın yeni logosu, “sadeleştirilmiş, daha keskin ve daha temiz” olarak tanımlanıyor. Bu değişiklik Fnatic için marka olarak yeni estetik algısına uyum sağlandığının da bir göstergesi oldu.  Kıyafetlerden ekipmanlara varan birçok seçenekte daha uyarlanabilir olduğu da yeni logonun bir artısı olarak gösteriliyor.

Fnatic değişiklik hakkındaki duyuruyu şu şekilde yaptı: ““Şimdi, kimliğimizi ve amacımızı hassaslaştırma ve güncelleme zamanı. Bizi yeni on yıla götürmek için sadece renk ve form değişikliğinden daha fazlasını içeriyor. Keskinleşmenin ve gelişmenin zamanı geldi. Birlikte, yeni nesillere ilham vermeye çalışacağız. Yükselişi, yaklaşmayı ve ötesini arayacağız; yeteneğimizi sıfırdan sonsuza yükselteceğiz ve onları yarının yıldızları olarak haklı yerlerine yükselteceğiz ”

2020 sezonunun formaları da logo değişiminin bir parçası olarak tanıtıldı. Ana forma hem siyah hem turuncu alternatifine sahip olarak sunuldu. Fnatic; OnePlus, AMD, LeTou, Rivalry, ViewSonic ve PCSpecialist gibi şirketlerle ortaktır. Takımın çatısı altında League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive, Dota 2, Rainbow Six Siege, Fortnite, FIFA, Apex Legends ve  PUBG Mobile takımları bulunuyor.

Son aylarda espor endüstrisinde yaşanan pek çok yenilenmenin ardından, Fnatic’in değişimi en iyisi olarak görülüyor. North, LGD Gaming ve Evil Geniuses organizasyonlarının da yakın zamanda görselliklerini değiştirdiğine hep birlikte şahit olmuştuk.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir