mix

Fnatic XSpark ile anlaşarak PUBG Mobile takımı kurdu

Fnatic, mobil platformun iddialı espor oyunlarından PUBG Mobile için Hindistanlı bir takım ile anlaştı.

PUBG Mobile tüm dünyada inanılmaz büyük bir kitleye sahip. Her ne kadar ilk çıktığı zaman oluşturduğu etki hala devam etmese de mobil sektörde güçlü bir espor gücüne sahip. Birçok espor dalında yüksek seviye liglerde oynayan Fnatic, PUBG Mobile için de iddialı bir takım ile anlaştı.

Fnatic, Ağustos ayında kurulan Hindistanlı PUBG Mobile takımı XSpark ile anlaşma sağladı. Anlaşma bugün atılan tweet ile açıklandı. Takım Güney Asya bölgesinin en iddialı takımlarından biri olarak biliniyor. Fnatic’in anlaştığı XSpark oyuncuları Mohammed “Owais” Lakhani, Tanmay “Sc0utOP” Singh, Harpreet “Ronak” Singh, Paritosh Sharma ve Ujwal “Inyodream” Chaudhari’den oluşuyor.

Başarılı ekibin daha önce farklı takımlarla başarıları bulunuyor. Rowak ve Owais daha önce Team Soul ile bahar sezonunda ciddi başarılar elde etmişti. Aynı dönemde Team IND’de oynayan Sc0utOP de başarılı bir turnuva geçirmişti.

Takım şu an PMCO Fall Split’de oynuyor. Güney Asya ekibi Malezya’da düzenlenecek finallerin en büyük favorilerinden. Takım Fnatic adı altında ilk olarak PMCO Fall Split yarı finallerinde mücadele edecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir