mix

Fnatic #GotYourBack kampanyasında UNICEF ile işbirliği yapacak

Espor organizasyonu Fnatic tarafından yapılan açıklamada, dünyanın dört bir yanındaki çocuklara fon sağlamak amacıyla UNICEF ile işbirliğine varıldığı açıklandı. #GotYourBack adındaki kampanya çerçevesinde, zorbalığın hüküm sürdüğü dünyada oyunlarla birlikte çocuklara daha fazla pozitiflik aşılanması amaçlanıyor.

Manchester United FC oyuncusu ve UNICEF destekçisi olan Marcus Rashford da bu kampanyaya destek veriyor. Kampanyayla, çevrim içi oyun dünyasında daha iyi bir ortam yaratılarak, katılımcıların daha pozitif olması amaçlanıyor. Kampanya çerçevesinde bir bağış etkinliği başlatılacak.

Rashford “Toksik davranışların nasıl hissettirdiğini kendim bizzat deneyimledim. Bu yüzden oyunlarda pozitifliği teşvik etmek amacıyla Fnatic ve UNICEF tarafından başlatılan bu kampanyaya zevkle destek veriyorum.” dedi. Çevrim içi platformların böyle güzel amaçlar için kullanılmasını savunan Rashford, çocuklara olumlu davranışların aşılanmasını desteklediğini söyledi.

Fnatic ayrıca UNICEF’in çocuk dostu alanlar yaratma girişimlerine de destek veriyor. Bu alanlar, çocukların birlikte öğrenme deneyimini yaşayabilmeleri ve sosyalleşebilmelerine olanak sağlayacak. Buna ek olarak, çocukların sömürülmesi ve insan ticaretinin önüne geçilmeye çalışırken, çocuklar için ücretsiz aşı ve danışmanlık gibi hizmetler de bu kampanya çerçevesinde sürdürülüyor.

#GotYourBack kampanyası, 23 Ocak Perşembe günü, Rashford ve Fnatic yıldızı Donovan “Tekkz” Hunt tarafından yapılan bir yayınla başlayacak.

Günümüzde çocukların ilk sosyalleşme alanlarından biri olan online oyun dünyasında bu tarz girişimlerin olduğunu görmek mutluluk verici. Pozitif bakış açısının kazandırılması hiç şüphesiz çocukların sosyalleşmesine büyük katkı sağlayacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir