mix

FaZe Banks: “Seni asla affetmeyeceğim Tfue!”

Ricky ‘FaZe Banks’ Banks, Tfue’nun organizasyonu dava ettiği haberlerinin yayılmasından sonra Twitter’dan bir açıklama yapmıştı. Ünlü vlogger bugün de Youtube’dan bir video yayınladı ve Tfue’yu asla affetmeyeceğini söyledi.

Tfue’nun bünyesinde olduğu FaZe Clan’a ‘ağır’ kontrat sebebiyle dava açtığı haberi dün ‘espor’ gündeminin merkezi konusu haline gelmişti. Bu sebeple, son birkaç gündür FaZe Clan camiası ikiye bölünmüş durumda. Birinci taraf organizasyon bünyesinde yer alıp kemik kadroyu savunurken ikinci taraf da Tfue’nun yanında yer aldı.

Davanın içeriğindeki iddiaya göre, organizasyon Tfue’nun sosyal medya kanallarındaki markalı videolardan elde edilen gelirlerin %80’ini alıyor. Ayrıca turnuvalardan elde gelirlerin de büyük bir kısmının organizasyonun aldığı söyleniyor.

FaZe Banks, dün Twitter’dan yaptığı paylaşımla Tfue’ya yönelik hiçbir ‘ağır’ kontratın söz konusu olmadığını, organizasyonun oyuncu üzerinden şimdiye değin çok fazla bir para kazanamadığını söyledi.

Bugün ise Banks, Youtube hesabı üzerinden ‘Dear Tfue’ adlı bir video yayınladı. Ve video sırasında duygusal beyanlarda bulundu. Bunların başında ise, ‘biz arkadaştık’ ve ‘seni asla affetmeyeceğim’ ifadeleri geliyor. Ünlü vloggerın Tfue hakkındaki açıklamalarını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir