mix

Fallout Shelter, Ağustos’ta Android’e geliyor

Bethesda’nın iOS destekleyen cihazlar için çıkardığı Fallout Shelter, önümüzdeki aydan itibaren Android’lere de geliyor. Oldukça eğlenceli ve bağımlılık yapan bu oyunda, amacımız Fallout dünyasında bir sığınağın yöneticisi olarak içerideki insanların ihtiyaçlarını karşılamak ve mutlu kalmalarını sağlamak.

Fallout Shelter, ilk çıktığında yalnızca iOS platformunu desteklerken, oyuncular uzun süredir Android versiyonu hakkında bir haber bekliyordu. O haberin de sonunda gelmesiyle bu eğlenceli olan oyunun daha da popüler olacağını söyleyebiliriz. Yine de şimdilik “Ağustos” haricinde bir bilgi olmadığını belirtelim.

Oyunda sığınağımızı ya da “Vault”umuzu genişletmek, herkese yetecek yemek ve su olduğundan emin olmak ve sığınaktaki her şeyi çalıştırabilecek kadar enerji üretilmesini sağlamak gibi görevlerimiz var. Dışardan gelen insanları içeri alabildiğimiz gibi içeriden de dışarıya insanlar gönderip eşyalar toplamalarını sağlayabiliyoruz. Dışarıdan gelen saldırılara karşı korunmak için yönettiğimiz insanlara silahlar dağıtıp sığınağın güvende tutmak da bizim sorumluluğumuzda.

Eğer elinizde iOS 7 ve üstü bir cihaz varsa, Fallout Shelter’ı hemen App Store’dan indirip oyuna başlayabilirsiniz. Android kullanıcılarının çok az daha sabretmesi gerekiyor.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir