mix

Fallout 4 geliyor, peki en ucuza nereden alacağız?

Yılın bombası Fallout 4 için artık geri sayım bile bitti desek yeridir, oyunu oynamamıza sadece üç gün kaldı.

Aksiyon RPG odaklı Fallout 4’ün çıkmasını oyun severler olarak çok uzun süredir bekliyorduk. Harika grafiklere sahip olan oyun özellikle de son fragmanı ile içimizi iyice kıpır kıpır etmişti. Yapımcı Bethesda, oyunun 10 Kasım tarihinde çıkacağını çok önceden duyurmuş, bizim de bitmek bilmeyen geri sayımımız başlamıştı. Ancak atalarımızın dediği gibi oldu ve sayılı gün çabuk geçti, zaman geldi.

Ancak Türk oyun severler olarak her zamanki handikap ile karşılaştık desek yeridir. Steam’den kısa süre önce 180 ₺ gibi bir fiyat etiketi ile ön siparişe açılan Fallout 4 için hevesimiz biraz kursağımızda kaldı. Türkiye’de çıkan her oyunda olduğu gibi, Fallout 4 de fiyatı belli olur olmaz cep yakacağını belli etti. Neyse ki, çok aşırı olmasa da, yılın en heyecanla beklenen oyunu için Steam haricinde Steam Key’i satan siteler güzel indirimler yaptı. Biz de indirim oranları, döviz fiyatları, 6 Kasım 2015 tarihli TL kuruna göre ortalama fiyatları ve kupon kodlarıyla birlikte Fallout 4’ü en uygun fiyata alabileceğiniz mağazaların bir listesini yaptık:

  • Green Man Gaming: 48 $ – 140 ₺ (%20 indirim )
    Kupon kodu: FALLOU-T20PER-CNTOFF
  • DLGamer: 50.99 $ – 145 ₺ (%15 indirim)
    Herhangi bir koda gerek yok.
  • FunStock Digital: 29.24 £ – 130 ₺ (%25 indirim)
    Kupon kodu: OCT-COUPMAIL-PRE25
  • GamesPlanet: 35.19 £ – 150 ₺(veya 53.67 $ ~10% indirim)
    Herhangi bir koda gerek yok.
  • Steam Mağaza: 59.99 $ – 180 ₺ tam fiyat
    İndirim bulunmuyor fakat ön sipariş verenler Dota 2’nin sunucu paketine de sahip oluyor.

Fallout 4’ün uygun fiyata alınabileceği mağazalar bu şekilde sıralanıyor. İlk indirimini ne zaman alır bilinmez ama bir süreliğine en azından Steam’de 180 ₺ dolaylarında seyredeceğini söyleyebiliriz.

Bununla birlikte oyunu daha önce ön sipariş verenler için de bugün itibariyle ön indirme süreci başladı. 24 GB civarında bir download gerektiren Fallout 4’ün cüzdanımızdan sonra adil kullanım kotasıyla aramızı bozacağını da söyleyebiliriz.

editor
e-Spor hayranı ve profesyonel sahnenin takipçisi biraz da weirdo.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir