Dota 2 mix

Faith, Newbee’ye geri döndü

Geçtiğimiz günlerde başarılı orta koridor oyuncusu Sccc’yi Team Aster’a kaptıran Newbee, iki oyuncuyu  eski kaptanı Faith ile beraber takıma kattı.

Newbee, hayal kırıklarıyla dolu geçen sezonun ardında kadrosunda revizyona gitti. Takımın yıldızı Sccc’nin takımdan ayrılmasından sonra bir süre sessiz kalan takım üç yeni transfer yaptı. Biri eski kaptan Zeng “Faith” Hongda olmak üzere Typhoon Esports’dan toplam üç oyuncu transfer eden takım yeni sezon için kadrosunu tamamladı. Typhoon Esports geçtiğimiz günlerde biraz düşük seviye Çin Dota 2 takımlarının yer aldığı Asia Communication League turnuvasını kazanmıştı.

Typhoon Esports’dan gelen diğer iki oyuncu Lai “Fonte” Xingyu ve Yin “Aq” Rui. Oyuncular bir ve iki numaralı pozisyonlarda oynayacaklar. Her ne kadar profesyonel arena deneyimleri az olsa da bu iki oyuncu yükse MMR’a sahip yetenekli oyuncular. Takım bu hamlelerle biraz risk alıyor fakat daha önce Sccc’de aldıkları risk oldukça başarılı olmuştu. Bu iki oyuncudan biri Sccc seviyesine ulaşabilir mi bilemeyiz fakat organizasyonun çatısı altında iyi bir gelişme katetecekleri neredeyse kesin diyebiliriz.

Newbee’nin ismini Dota 2 ile alakası olmayanlar bile duymuşlardır. Organizasyon 2014-2017 seneleri arasında özellikle The International’larda oldukça başarılı performans göstermiş, hatta 2014’de kupayı kaldıran takım olmuştu. 2017’den beri büyük bir düşüşte olan takım hem eski kaptanıyla hem de yeni yetenekli oyuncularıyla başarılı günlerine geri dönmek istiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir