mix

Esporda bu hafta: Galatasaray Espor, MSI, 100 Thieves, Echo Fox

Esporun bu haftaki gündeminde birçok gelişme var. Bunların başında ise Galatasaray Espor’un League of Legends takımındaki yoğun transfer trafiği, MSI turnuvası, ilk kez esporda şampiyon olmayı başaran 100 Thieves ve Echo Fox’un içinde bulunduğu “ırkçılık” skandalları var.

Esporun bu haftaki gündemi, diğer haftalardaki gibi çok yoğun. Birçok gelişme yaşandı. Skandallar, sevinçler, transferler ve turnuvalar… Sizler için gündemin yoğunluğundan dört konu başlığı seçtik.

Galatasaray Espor’da gelenler ve gidenler

Galatasaray Espor’un League of Legens takımında bu hafta üç ayrılık yaşandı: Hioss, Taikki, Godbro. Bari üçünüz birlikte gitmeseydiniz, biriniz kalsaydı, derken, oyuncuların yerlerine hızlıca, GBM ve BalKhan geldi. GBM, bilindiği üzere, son olarak Royal Youth forması giymişti. BalKhan ise GPL’de en son Bombers’ın formasını giydi.

MSI 2019 Grup Aşaması ikinci gününün ardından dengeler belli oldu

Editörlerimizden Onur Demirkol’un sıkı bir şekilde takip ettiği MSI 2019 Grup Aşaması ikinci günü nihayet sonuçlandı. Ve az çok dengeler belli oldu. Turnuvanın hayal kırıklığı olan SKT ise, üçüncü sırayı Team Liquid ile paylaşarak hayranlarını şaşırtmaya devam ediyor.

100 Thieves ilk şampiyonluğunu CWL London 2019’da kazandı

Ünlü espor organizasyonu, Call of Duty ekibi ile dün CWL London 2019’da ilk şampiyonluğunu elde etti. Hem takım sahipleri ve oyuncuları için hem de taraftarlar için hakikaten de bu şampiyonluk bir nevi aşılması gereken bir sınırdı. Ve bu açıdan Amerikalı espor organizasyonu kendi açısından bir sınırı bertaraf etmiş oldu.

Echo Fox cephesinde sular durulmuyor

Echo Fox cephesinde sular durulmuyor. Bilindiği üzere en son Amid Raizada’nın, Rick Fox ve ailesini tehdit mailler ortaya çıkmıştı. Bugün de Rick Fox, bu konu hakkında bir açıklama yaptı. Açıklamanın tam metnini sizler için Türkçeye çevirdik. Aşağıdaki bağlantıdan habere gidebilirsiniz.

‘Esporda bu hafta’yı her hafta takip etmek için 5Mid ile kalın!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir