mix

Espor Zirvesi 2019 için geri sayım başladı!

Turkuvaz Dergi Grubu’nun ekonomi dünyasına yön veren dergileri Para ve Forbes tarafından düzenlenen Espor Zirvesi, 11 Ekim 2019 Cuma günü ininal Espor Arena’da gerçekleşecek. T.C. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. M. Muharrem Kasapoğlu’nun katılımıyla gerçekleşecek Zirve’de, teknoloji ve spor dünyasının önemli isimleri bir araya gelecek.

Ulusal ve uluslararası firma yöneticilerinin katılacağı Zirve, markaların, oyuncuların, oyundan kazananların ve yöneticilerin gözünden olmak üzere dört ana modülde gerçekleşecek. Türkiye’nin içinde bulunduğu coğrafi yapıdaki sanal ortam hakimiyetinin ana çıkış noktası olacağı Espor Zirvesi 2019’da, Balkanlar ve Orta doğu bölgesinde sanal ortam ürünleri açısından önemli bir iş gücü kaynağı sunan Türkiye’yi esporda bekleyen tüm maddi potansiyel tartışmaya açılacak. Türkiye’nin bu sahada Global Güç haline gelmesi için yapılması gerekenler sektör oyuncuları ve bu konuya yatırım yapanlar tarafından tartışılacak. Esporun çocuklarda ve gençlerde etkileri, anne ve babaların bu konu hakkındaki endişeleri uzman gözüyle değerlendirilecek.

T.C. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. M. Muharrem Kasapoğlu ve Espor Federasyonu Başkanı Alper Afşin Özdemir ve Turkuvaz Dergi Grubu Genel Müdürü Yasemin Gebeş’in açılış konuşmalarıyla başlayacak Zirve’de, ‘Bu Oyunu Nasıl Kazanırız?’, ‘Markaların Espor Stratejileri’, ‘Fenomenler ve Oyuncuların Gözüyle Esporda Gelecek’, ‘Esporda Toplumsal ve Psikolojik Bakış Açısı’ panelleri gerçekleştirilecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir