ESL mix

ESL, Ticari Baş Sorumlu olarak Thomas Schmidt’i atadı

ESL, 1 Nisan 2019 tarihinden itibaren Thomas Schmidt’in yönetici kadroya Ticari Baş Sorumlu olarak katıldığını duyurdu.

Thomas Schmidt bundan önce, UEFA Şampiyonlar Ligi’nin ticarileştirilmesi ve dağıtımı üzerine 16 yıl boyunca çalışmıştı. Ayrıca Schmidt 2018’in Ekim ayında, yönetim kuruluna bağımsız yönetici olarak katılmıştı ve ekip ile stratejik safhadan çalışmıştı. Schmidt, ESL’in ligleri ve turnuvaları için, sektörde en iyisi olma yolunda ve sponsorluk çözümleri konusunda uzman tavsiyesi vermişti.

Schmidt, Ticari Baş Sorumlu olarak yeni görevinde, ESL Satış ekiplerini yönetmekten ve tüm mevcut ve yeni marka ortaklarını ve ayrıca medya dağıtım gelir akışını genişletmekten küresel ölçekte sorumlu olacak.

Schmidt söz konusu atama üzerine şu demeci verdi: “Geçtiğimiz birkaç yıl boyunca, esporların popülaritesinde patlayıcı bir büyüme yaşandı. Bununla birlikte, esporların ticari gelişimi hala başlangıç seviyesinde ve tam potansiyeli fark edilmeye yeni başlandı. ESL, küresel ölçekte esporların güç merkezi ve bana göre sporu yönetmek ve ticari gelişimin öncülüğünü yapmak için en iyi yer. ESL’in iddialı ve yetenekli insanlarından oluşan canlı ekibine katıldığım için çok mutluyum.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir