Counter-Strike: Global Offensive mix

ESL Pro League Season 11 şaşırtmaya devam ediyor

ESL Pro League Season 11 sonuçları izleyenleri şaşırtmaya devam ediyor. Dün geceki karşılaşmada North, dünyanın 1 numarası Na’Vi karşısında 2-0 galip gelmeyi başardı.

IEM Katowice 2020 şampiyonu Na’Vi, dün gece dünya sıralamasında 23. Sırada olan North tarafından hezimete uğratıldı. Bu karşılaşma ekip adına Kasım 2018’den beri çıkılan ilk çevrimiçi karşılaşma olması nedeniyle de önem taşıyordu. Danimarkalı ekibin veteran oyuncusu René “cajunb” Borg ve Philip “aizy” Aistrup, North adına fark yaratan isimler oldu.

Seri Nuke ile başladı. North kazandığı ilk 4 roundla Na’Vi’yi oyuna soğuk duş ile başlattı. İlerleyen roundlarla toparlanmaya çalışan ekip, ilk yarıyı sadece bir farkla geride kapatarak ikinci yarıya umutla başladı. Ancak ikinci yarıda North rakibine neredeyse hiç fırsat vermedi. Yalnızca üç round kaybeden North, maçı 16-10 skoru ile kazandı.

Dust2 maçın ikinci haritası oldu. Bu haritada Na’Vi adına umulmadık kötü bir performans izledik. North maça 6-0’lık bir seri ile başladı ve maçı kazanacağının sinyallerini maçın başından verdi.  Na’Vi toparlanmaya çalışsa da ilk yarıda yalnızca 5 round kazanabildi.  İkinci yarıya da North iyi başlayınca Na’Vi’nin çok şansı kalmadı. Devam eden ellerde de rakibine şans vermeyen North, bu haritayı da 16-10 kazanarak seriyi 2-0’a getirdi.

Günün diğer maçlarında da forZe Complexity’i 2-1 ile geçti. Günün son maçında da temsilcimiz XANTARES’in ekibi BIG, 2020’nin iddialı takımlarından fnatic karşısında 2-1’lik galibiyet alarak grupta iddiasını devam ettiren taraf oldu.

Bu sonuçlarla beraber B Grubundaki diziliş ise şu şekilde:

  1. North
  2. BIG
  3. forZe
  4. Complexity
  5. fnatic
  6. Natus Vincere

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir