Dota 2 mix

ESL One Birmingham Online’a katılacak takımlar belli oldu

Son olarak dün Team Nigma’nın da katılımını açıklaması ile ESL One Birmingham Online’a katılacak tüm takımlar belli oldu.4 farklı bölgede toplam 36 takımın katılımı ile gerçekleşecek ESL One Birmingham Online çevrimiçi olarak gerçekleşecek. Son olarak Team Nigma uzun süren bekleyişin ardından dün katılacaklarını açıkladılar ve böylece tüm takımlar belli oldu. ESL One Birmingham Online’a katılacak takımlar şu şekilde;

EU & CIS

Team Secret

OG

Team Liquid

Team Nigma

Ninjas in Pyjamas

Alliance

Natus Vincere

VP.Prodigy

Team Spirit

HellRaisers

Vikin.gg

Cyber Legacy

FlyToMoon

Gambit Esports

Aggressive Mode

Team Uniqe

 

Kuzey ve Güney Amerika

Evil Geniuses

Business associates

CR4ZY

Quincy Crew

Beastcoast

Thunder Predator

 

Çin

PSG.LGD

Team Aster

EHOME

Royal Never Give Up

Invictus Gaming

Sparking Arrow Gaming

CDEC Gaming

Longinus

 

Güneydoğu Asya

Fnatic

TNC Preadator

Geek Fam

Team Adroit

Reality Rift

BOOM Esports

Turnuvada EU & CIS’de toplam ödül 200.000 USD, Çin’de 55.000 USD, Amerika ve Güneydoğu Asya bölgesinde ise 40.000 USD olacak. Güneydoğu Asya ve Amerika’da 6 takımdan grup aşamasını ilk iki sırada tamamlayan takımlar Yüksek Eşleşme’ye, üçüncü ve dördüncü Düşük Eşleşme’ye geçecekken son iki takımlar ise elenecek.

Çin’de dörder takımdan iki grup oluşacak. Grup aşaması sonrası ilk iki takım play-off’lara kalmayı başaracak ve son iki takım elenecek.

En çok katılımcıya sahip EU & CIS’de ise sekizer takımdan iki grup oluşturulacak. Grup aşaması sonucu ilk iki takım Yüksek Eşleşme’ye, üçüncü ve dördüncü takım Düşük Eşleşme’ye kalacak ve son dört takım turnuvadan elenecek.

ESL One Birmingham’daki tüm maçlar Bo3 formatında oynanırken sadece bölgelerdeki finallde Bo5 formatında oynanacak. Turnuva önce Güneydoğu Asya’da 21 Mayıs’ta başlayacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir