mix

Eski Washington Justice desteği Fahzix emekli oldu

Riley “Fahzix” Taylor, kolej eğitimine devam etmek için profesyonel Overwatch oyunculuğundan emekli olduğunu açıkladı.

Eski Support oyuncusu Twitlonger üzerinden uzun bir mesaj yayımladı. Mesajında bilgisayar mühendisliği eğitimi için yayıncılık ve profesyonel oyunculuk kariyerine son verdiğini açıkladı.

Kuzey Amerika Overwatch Contenders’da NRG Esports ve EnVision Esports ile iyi yerlere gelen oyuncu, 2018 Kasım’da Washington Justice kadrosuna katılmıştı. Fahzix, 2019 Eylül ayından beri takımda inaktif olarak bulunan oyuncu Pennsylvania’yadaki evine yayıncılık kariyerini geliştirmek için gitmişti.

Oyuncu, kolej eğitimine devam ederken kolej seviyesinde Overwatch oynayacağını belirtti. Böylelikle Fahzix, hem Overwatch League’de hem de kolej seviyesinde oynayacak ilk oyuncu olacak.

Kendisini destekleyen herkese teşekkür eden Fahzix, ayrıca Blizzard’a da teşekkür etti. Yazısında eğitimine devam etmek istediğini anlamasına yardımcı olduğu için hem Blizzard hem de Overwatch’a teşekkür etti.

Espor her ne kadar harika bir iş olarak gözükse de yoğun tempo herkes için uygun olmuyor. Genelde profesyonel seviyede oynayan oyuncular eğitimine devam etmekte zorlanıyorlar. Espor kariyerini ve eğitim hayatını aynı anda devam ettiremeyecek oyuncular genelde espor kariyerine öncelik verseler de bazı oyuncular eğitim hayatı için kariyerlerine nokta koyuyorlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir