Epic Games Store'da bu hafta dağıtılacak ücretsiz oyunlar belli oldu mix

Epic Games Store’da bu hafta dağıtılacak ücretsiz oyunlar belli oldu

Her hafta farklı bir ücretsiz oyun dağıtan Epic Games Store bu hafta Wilmot’s Warehouse ve 3 out of 10, EP 1: “Welcome to Shovelworks” oyunlarını dağıtıyor.

Yeni bir Perşembe günü, yeni ücretsiz oyunlar. Epic Games’in uzunca bir süredir düzenli olarak yaptığı bedava oyun kampanyalarının sonucunda Perşembe günlerinin bizim için farklı bir anlamı oldu. Mağazada bu hafta bedavaya dağıtılacak olan oyunlar Wilmot’s Warehouse ve 3 out of 10, EP 1: “Welcome to Shovelworks”.

Oyunlardan ilki olan Wilmot’s Warehouse, geçtiğimiz senenin Ağustos ayında çıkan bir bulmaca oyunu. Deponuzu, müşterilerinizin istediği şeyleri kolayca bulmanız gereken şekilde düzenlemenizi isteyen yapım, pek bilinen bir oyun değil. Yayınclığını Finji’nin üstlendiği bağımsız yapım, istenirse eşli olarak da oynanabiliyor.

Haftanın diğer ücretsiz oyunu aslında ilerlediğimiz dönemlerde de ücretsiz olarak kalacak bir oyun. Çıkışını bugün gerçekleştiren 3 out of 10, EP 1: “Welcome to Shovelworks”, açıklamasında bahsedildiğine göre dünyanın ilk oynanabilir Sit-Com’u.

Yaygın olmayan bir pazarlama stratejisi kullanan oyun, birinci sezonu boyunca her hafta yeni bir bölümü ücretsiz yayınlayacak. Yapımın ilk sezonu toplamda beş bölümden oluşacak. Bu bölümler sırasıyla şöyle;

  • EP 1: “Welcome to Shovelworks”
  • EP 2: “Foundation 101”
  • EP 3: “Pivot Like a Champion”
  • EP 4: “Thank You For Being An Asset To Our Company”
  • EP 5: “The Rig is Up”

Wilmot’s Warehouse ve 3 out of 10, EP 1: “Welcome to Shovelworks”, 13 Haziran saat 18.00’a kadar Epic Games Store’da ücretsiz olarak dağıtılacak. Oyunları arşivinize bir kez eklediğinizde bir daha satın almanıza gerek kalmayacak.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir