mix

Echo Fox kurucusu Rick Fox’un düşen helikopterde olmadığı kesinleşti

Echo Fox takımının kurucusu ve eski Lakers yıldızı Rick Fox’un dün yaşanan talihsiz helikopter kazasında Kobe ile birlikte olmadığı doğrulandı.

TMZ tarafından kazaya dair yapılan ilk haberde, 41 yaşındaki efsaneyle birlikte uçakta en az üç kişinin daha bulunduğu söyleniyordu. Calabasas, California’da meydana gelen trajik kazada ne yazık ki kurtulan olmamıştı. Fox’un da bu isimlerden biri olduğu iddia edilmişti.

Kazadan kısa süre sonra sosyal medyada dolaşmaya başlayan spekülasyonlarda, uçakta Echo Fox patronu Rick Fox’un da bulunduğu dillendirilmeye başlandı. NBA muhabiri Adrian Wojnarowski’nin aktardığına göre uçakta Kobe ve kızı hariç iki kişi daha vardı. Bu iki kişinin de Fox ve kızı olduğu yönünde iddialar dolaşıyordu. Yapılan son açıklamaya göre kazada toplam dokuz kişi hayatını kaybetti.

Fox, Gravity Gaming’den Kuzey Amerika LCS slotunu 2015 yılında 1 milyon dolar karşılığında satın alarak Echo Fox markasını kurmuştu. Organizasyon, League of Legends ekibini markanın yaratıcılarından Amit Raizada’nın ırkçılık iddiaları ortaya çıkana kadar sürdürmüştü. Daha sonrasında Raizada problemi devam edince Riot Games tarafından Fox’un LCS slotunun Evil Genuises’a satışı kararlaştırılmıştı.

Echo Fox daha sonrasında çeşitli oyunlarda faaliyetlerini sürdürmeye devam etse de Kasım 2019’da tüm oyuncu ve personellerle yolların ayrıldığı duyurulmuştu.

Hepimizin çocukluğunda veya gençliğinde hayranlık duyduğu bir sporcu vardı. Hangi sporla ilgilenirseniz ilgilenin, tartışmasız efsane olarak hepimizin sevdiği sporcular vardı bir de. İşte Kobe kesinlikle onlardan biriydi. Dünkü trajik helikopter kazasında aramızdan ayrılmış olsa da sonsuza kadar bir efsane olarak anılmaya devam edecek. Mamba Out! (Y.N)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir